Yesil55 Kereminannesi02 bende bır heves aldım ma onu tutamadı agır geldı yada hava mı alamadı bılmıyorum ama aventin air ini kullanıyoruz cokda memlunum. Arada tekrar sothie yi denıyorum ama kaldırıp atıyor🥴
yldrm986 TalentedMom Instagram da MAM turkey sayfası var, sahibi Aylin hanım arkadaşımdır, Amerika'dan kendi getiriyor emzikleri,2 adet 70 lira 👍🏻Oradan alabilirsiniz,ben de oğluma ondan alıyorum
Mucize_istiyorum22 Kereminannesi02 bi büyük numara alın 3-6 ay tutar daha büyuk olduğu için tatmin olur
glsmmho Ben de emziğe karşıydım açıkçası ama bebeğim o kadar çok emiyordu ki memeyi bırakmak istemedi. 15 günlükken öyle bir kustu ki safrayla birlikte hiçbir şey kalmadı midede. Doktorum mecburen kullan dedi. Bazı bebeklerim emme reflekslerini anne memesiyle doyurmak mümkün olmayabiliyor sevgili anneler. Emzik her zaman zararlı değildir. Önemli olan dozunu bilmek. Emzik doğru şekilde kullanıldığında bebeğin kendini güvende hissetmesini sağlar ve uykuya geçişini kolaylaştırır. Uykuya geçtiğinde emziğini alıyorum ben ki almasam da bebeğim kendisi atıyor normal zamanlarda da canı istemiyor emzik çok şükür. Avent Ultra Air kullanıyorum ben de memnunum👍
Nagolinda Kereminannesi02 tutsun diye 1 hafta her gece parmağımla emziğe dokundum ağzından düşmemesi için sonun da tuttu. Sabır işi biraz
1anneyimben Kereminannesi02 Benim oglumda tutmutordu.50 gunden sonra tutmaya basladi.Ben becerememiştim. Almiyordu,öğürüyordu. Teyzem alıştırdı. Iyikide alistirmis.Daha rahat uyuyor. Emmesinde de sikinti yok. Philios avent ultra soft kullanıyoruz.
Sibel_ismet Benim oğlum da almıyordu emzik ama dış etleri kaşınmaya başlayınca bi aldı şimdi uykuya dalmadan onsuz uyumuyo😅 çünkü sadece o zaman veriyorum
arslnhtc Kereminannesi02 belki tutmadıgı daha iyidir. Bende ilk bir ay zorla emzirdim. Hep uyuyodu. Zorşa uyandırıp emziriyodum. Su an 11 aylık cok sukur bugünüme dedim. 3-4 ay da alerjiden sebep meme reddi oldu cunku. Cok sukur iyiyiz simdş
Kereminannesi02 arslnhtc Yok meme reddi yaşadık sağıp verdim ama uyku sorunumuz hep var kolumuz agrıyor artık uyumuyor gözleri kapanıyor ama uykuda direniyor ağlıyor hep emzik tutsa keşke rahatlarız oda rahat eder belki
Zeynepmeryem01 Kereminannesi02 canım göğsünden süt sağ üstüne Bi kaç damla damlat öyle ver emziği tutar
arslnhtc Kereminannesi02 alerjiyi dikkate aldınızmı belki öyle durumu vardır. Oğlumda aynıydı sallamaktan yorulurduk inanın. Gece 2-3 e kadar ayaktaydık. Gündüz uykusu yarım saat yoktu.
Sumeyye-1 Kumrum34 bakkal emzigini ben hicbiryerde bulamadim. Rica etsem bana gönderebilir misiniz. Benim bebeğimde hicbir emziği almadi. Bakkal emzigi denemek istiyorum ama bulamadim