Kereminannesi02 Merhaba ✋🏻 Emzik sorunumuz var çok istiyorum tutmasını damaklı aldık tutmadı anne göğsüne benzer olanlardan aldık yine tutmuyor ne yapmamız lazım
Deletedmom310 Kereminannesi02 emzik niye tutturmaya istiyorsun canm bırak seni emsin çocuk meme reddine sebep olursun
Kumrum34 Tutmuyor benımkıde 3 aylık olduk almadıgım marka kalmadı en az 20 tane emzık var kutuda bakkal emzıgı bıle yok yok turmuyor
Sumeyye-1 Kumrum34 bakkal emzigini ben hicbiryerde bulamadim. Rica etsem bana gönderebilir misiniz. Benim bebeğimde hicbir emziği almadi. Bakkal emzigi denemek istiyorum ama bulamadim
Sumeyye-1 Kumrum34 bakkal emzigini bulamadigim icin istedim. Ucretini gonderebilirim eger bana gonderme sansiniz varsa. Onceki yanitima cevap vermediginiz icin bunu yazdim.
1anneyimben Kereminannesi02 Benim oglumda tutmutordu.50 gunden sonra tutmaya basladi.Ben becerememiştim. Almiyordu,öğürüyordu. Teyzem alıştırdı. Iyikide alistirmis.Daha rahat uyuyor. Emmesinde de sikinti yok. Philios avent ultra soft kullanıyoruz.
arslnhtc Doktorum ve emzirme danısmanı emzik önermiyor. Meme reddine sebep olabilir diye. Hatta bende tutmadı dediğim de bebeğin akıllıymıs ki emzik almadı. Sonra yakın arkadasımda gördüm. Emzik emiyorsu ama turup bırakıyordu sürekli memeyi. İki üc ay sonra da memeyi komple bıraktı😥 bende iyiki emzige alıstıramamısım deniştim. Benm tecrübem tabi bu. Her bebek bir olmaz da.
Kereminannesi02 arslnhtc Aslında ilk 20 gün zorla emzirdim istemiyordu anne sütünü sağıyordum ama hep emzik tutsun istemiştim tutmuyor
Yesil55 Kereminannesi02 bende bır heves aldım ma onu tutamadı agır geldı yada hava mı alamadı bılmıyorum ama aventin air ini kullanıyoruz cokda memlunum. Arada tekrar sothie yi denıyorum ama kaldırıp atıyor🥴
arslnhtc Kereminannesi02 belki tutmadıgı daha iyidir. Bende ilk bir ay zorla emzirdim. Hep uyuyodu. Zorşa uyandırıp emziriyodum. Su an 11 aylık cok sukur bugünüme dedim. 3-4 ay da alerjiden sebep meme reddi oldu cunku. Cok sukur iyiyiz simdş
yldrm986 Mom9 😂sizin bebiş ile acilen tanışmam lazım 🤭MAM air olandan değil klâsik modelden deneseydiniz.Ben hemşireyim bebislere hep bunu tavsiye ederim çok dua almisligim var bu konuda
Mom9 yldrm986 valla evde 11çeşit emzik var yok. İlk avent ultra airi tuttu onuda 1.5ay emdi bıraktı daha da almadı🙄 diğerlerini de direkt öğürüyo
Mervearas123 Kereminannesi02 tutmuyorsa zorlamayın sizin şstediğiniz olmaz bebeğin istediği olur maalesef🤷🏼♀️
TalentedMom Kereminannesi02 aynı durumu yaşıyoruz kaç çeşit emzik aldıysam başaramadım öğürüyor malesef😔
yldrm986 TalentedMom Instagram da MAM turkey sayfası var, sahibi Aylin hanım arkadaşımdır, Amerika'dan kendi getiriyor emzikleri,2 adet 70 lira 👍🏻Oradan alabilirsiniz,ben de oğluma ondan alıyorum