axp Kızlar bebeğim 6 aylık kulağın deldirmek istiyorum ama ne zaman yapılması gerekiyor sizler ne zaman deldirdiniz
simseklivekalpli axp büyük kızımı 5 yaşında kendi isteğiyle. Diğer kızımı henüz deldirmedim 2 yaşında, isterse deldiririm
Tutaste_ axp ben deldirse heralde ceke ceke yara eder kulaklarini düşünmüyorum bebekligi gecene kadar
dilaninal axp Kulak memesi şuan çok yumuşak olduğu için diş zamanı çekiştirdiğinde kulağını küpeyi kulak memesini yırtabilirmiş bence biraz daha bekleyin bende çok sabırsızım bebeğim 11 aylık oldu ama kulaklarını çok çekiştiriyor iyiki yapmamışım
mihrimah35 simseklivekalpli ben dr sordum ve eczaneye 2 yaş en uygunmuş kulağı büyüdğgğ için delik yamuk oluyırmuş sonradan
hayalperest2310 axp 2 yaşındaydı deldirdim çok da sevmişti zaten küpe merakı vardı agrı sızı hiç olmadı zaten yaşını doldurmadan önerilmiyor kıkırdak gelişimini beklersen daha iyi olur sonradan yamuk delinebilir bir kere olsun temiz olsun 🥰
papatya5858 axp üç yaşında deldirdim daha doğrusu babası yaptırdı.Ztn kızımda bnde kuzeninde fln gördükçe istiyordu bnde küpe istiyorum diyerek.Ôylece olmuş oldu