aaaa kızlar kızım bu ara mamasini icmiyor.doktora gotrduk tahlilleri herseyi temz ckti.doktorumz bi gun boynca ne kadar iciyorsa bi kagida yaz dedi.simdi biz 4 aylik olduk.mamanin uzerinde 4 ay icin gunluk 800 ml yaziyo.bu saat olarak 12 saatte icmesi gereken ölcekmi yoksa 21 saatemi😏
OgretmenHanim aaaa benim bebeğimde uyanık asla içmiyor. Uykuda veriyorum. Günde kaç cc içiyor bebeğiniz? Ne zamandan beri içmeme sorununuz var?
Mtg aaaa 24 saatte icecegi miktar 800 ml 8 bolersen her defasinda 100 cc ocmesi gerekir benimki 4 ay 22 gunluk 7300 falan kilosu hipp combiyotic 1 kullaniyorz bizde
Kbr OgretmenHanim günde 500cv iciyo En fazla benim oğlum da çok iştahsız 4aylik. Mama içirmek için uyuması gerek uyuyuncada bogazina falan kaciyo HeosiNi icmiyo. 60-90cc içerse iciyo 3-4saate bir. Önceden böyle değildi bi rahatsizlik yaşadık hep ondan oldu
aaaa Mtg 5.300 gram canm 4 gun snra tam 4 aylik olacak.2bucuk kilo dogdu 1 hafta yogun bakimda yatti enfeksiyondan.anne sütü almiyo.sadece mama veriyorm.sizin bebelr nasil kac aylik kac kilolar
Aniakbulut aaaa benim oglum zaten biraz tombik dogdu 4.100🤗😬 halada tombikligi devam ediyo 3 ay 21 gunluk suanda en son tam 3 aylikken kontrole gitmistk 7.400du napicam bilmiyrm 🙄 sadece anne sutuyle beslendigi icin rejimde yaptiramiyrm😬
OgretmenHanim aaaa bebeğim 4,5 aylık. Mama ağırlıklı besleniyor. Beni de tadımlık emiyor, doyumluk değil maalesef.kilosu en son 6800 dü. Şu an kaç oldu bilmiyorum. Belki de hiç almadı kilo. Yemiyor ki.uykuda ne verirsem.öyle üzülüyorum ki :(
Mathilda OgretmenHanim biz de iki aydır böyleyiz. İnsan kendini çok çaresiz hissediyor 😞 en zoru iştahsız bebek. Her öğün stres, her öğün öncesi uyumak zorundayız. Allah iştah versin bebeklerimize 🙏
Doruksmet OgretmenHanim İnanamıyorum aynıyız.Yarın tam 4 aylık oluyor.Ben de tesadüf 2 gündür not ediyorum içtiğini 400 oluyor zar zor.O da uykuda göz açıkken asla almıyor.3 saati geçiyor hatta içmesi.Bunarada ben de öğretmenim 😊
ikos58 Aniakbulut yaptırmayın benım bebegıme de hep obur dedıler ılk 3 ay 1.5 2 kg cıvarı aldı sımdı yavasladı oyle pek ıstahıda yok artık bırakın cocuk yerken yesın
Sarelim Aniakbulut çocuğunuzun fazla kılosu yok ki. Dogum ağırlığına ayda 1 kılo koyması gerek bebeklerin. Sızıntısı öyle olmus.Dert etmeyin yanı normal gıdıyır bebegınız. Benm kızım 3400 dogdu. Suan 3 ay 13 günlük ve 7 kilo.
OgretmenHanim Mathilda amin. Yaşayan bilir bu durumu. Başına gelmeyen sizi anlamaz.gerçekten öyle, atletim ter içinde kalıyor girmediğim şekil kalmıyor biberonu bitirsin diye.sizin bebeğiniz kaç aylık? Kaç cc içiyo bir öğünde?
Mathilda OgretmenHanim gerçekten çeken anlar. Herkes abarttığımı düşünüyor. Sadece başına gelen anlayabilir kesinlikle. biz bugün tam 4 aylığız. Sabahtan beri zar zor 120 cc içtik 😞 uyuması da zor oluyor. Kucakta uyuyor, o ara mama yapmak zor oluyor. Toplamda 500 -600 anca içiyor. Sizinki nasıl? Ben de öğretmenim bu arada.