busraufukilbilge zehraaaaa38 4 ay 29 gunluktu , yuzustund dondu . Her bebek kendi zamanini belirliyor . 3 gun oldu doneli surekli yapiyor , yuzustunden donmeyi yapamadigi icin sinirleniyor ben gero donduruyorum , kisir dongu yasiyoruz 😂
elif5507 zehraaaaa38 tummy time sevmiyorsa geç kalabilir benimki de hiç sevmezdi 5 buçuk aylık ken anca döndü hala sevmiyor yuzustune dönüyor geri dönemiyor ağlıyor her bebek farklı başka sorunu yoksa normaldir
UrbanMom zehraaaaa38 desteksiz oturmak istiyormuş ama daha ne olsun benim bebede dogar doğmaz kafasını tutuyordu emeklemeye calisir gibi hareket yapıyordu ağzı laf doluydu herkes üstün bir çocuk inanılmaz diyorlardı ama 8 ayina kadar bir şey yapamadı, 2 yaşını gecti 2li kelimelere yeni gecti yani ne olacağı belli olmaz 😂
PoppyDaNeer zehraaaaa38 Kendiniz uzanın onu da göğüsünüze doğru yatırın o şekilde konuşun anlatın, yerde olmaktansa sizle beraber daha uzun süre kalabilir öyle de olur.
durueflin1702 zehraaaaa38 3,5 aylıkken dönmeye başladı şuanda 5,5 aylık etrafında 360• derece dönüyor popoyu havaya dikip öne gitmeye çalışıyor ama çoğunlukla geri geri gidiyor 🙈