AtesPerisi zehraaaaa38 4 aylıkken başladı şimdi 5 ay 4 günlük döne döne koltuk altlarına giriyor anam bi sabit kalmıyor
duruislife zehraaaaa38 4 aylıkken döndü 5-6 aylık gibi sağa sola rahatça dönüyordu. Egzersiz yaptırıyordum sürekli oyun oynarken
zehraaaaa38 PoppyDaNeer nasıl yaptınız bacım bunu? benim ki 5 aylık keyfine göre ancak yatakta falan ben yatınca bir taraf aşağı çöküyor ancak öyle dönüyor 😅
PoppyDaNeer zehraaaaa38 Tummy time yapıyor musunuz? Benimki çok meraklıydı ya hareket etmeye, kalkmaya onun da etkisi olmuş olabilir😁
ayssbus Benimki de dönmüyor ya 4.5 aylık. Korkmaya başladım ama bu tam bi gösterge değil sanırım daha geç de dönebilirmiş
Kitsu Her bebek farklı ama bol bol yerde oyun halısında oyuncaklarla egzersiz yaptırdım o dönem. Hem gaz sorununa iyi geliyordu hem dönmeyi hızlı öğrendi. Ellerinden ve ayaklarından tutup sağa sola cevirirdim mesela.
AtesPerisi zehraaaaa38 Egzersiz çok önemli yere yatırıp ellerinden bacaklarından sağa sola çok çevirdim öğrenmesi için çabuk alıştı şimdi tutana aşk olsun 🤣
UrbanMom zehraaaaa38 milletin bebesi 6 aylıkken emekledi benimki 8 aylıkken yeni dönmeye başladı 😂 ama sonrası guzel oldu bir anda desteksiz oturmaya basladi bir anda emekleyip sıraladı. 8. Aya kadar yenidogan bebelerinden farkı yoktu. Bir sorun oldu mu derseniz 28 aylık poposu yercekimine Meydan okuyor asla oturmaz 😂
zehraaaaa38 UrbanMom benimkini destekli oturtuyorum yastıkları falan tepiyor ayaklarıyla desteksiz pturacakmış
PoppyDaNeer zehraaaaa38 Kendiniz uzanın onu da göğüsünüze doğru yatırın o şekilde konuşun anlatın, yerde olmaktansa sizle beraber daha uzun süre kalabilir öyle de olur.