sarikavun aylin762 2 yasa kadar 0 ekran sonra da gittigi yere kadar ekransiz devam etmeyi dusunuyorum. Ekranin bi yarari oldugunu pek dusunmuyorum omur boyu ekran cocugu olacak zaten ne kadar gec o kadar iyi😁
Kisirvetursu aylin762 5 yasında oğlum 2,5 yasına kadar izletmedim sonra izlemeye başladım şimdi tekrar kestim bir de 13 aylık bebeğim var o henüz hiç izlemedim 0 ekran gidiyoruz oğlumdan gözlemlediğim kadarıyla ekran hırçınlaştırıyor ve cocugun gözü donuyor
oylesinebiri__ aylin762 14 aylık çocuk şarkıları bazıları ekran siz şekilde dinletiyorum tv açınca hiç oralı olmaz nasıl alışır sa öyle gider
hepyerdeyizz aylin762 Yahu iğrenç artık yetoooo yaz TV diye arama yerine milyonlarca trilyonlarca post var .
umay97 aylin762 30 aylığız gün içinde sadece akşam sofradayken izliyor yemeği bitene kadar max 15 dk onun dışında izlemiyor
nura97 9 aylik izlemiyor. Gecen misafirlikte tv acikti reklam gidiyordu. Renkli hizli gecitleri olan bir reklamdi. Tepkisi icin bekledim bir sure resmen kilitlendi gozunu kirpmadan bakti. O zaman anladim ekransiz buyutmemin ne kadar dogru oldugunu.
Huma_kus34 aylin762 3. Buçuk yaşında 4 de gırıcek artık laptoptan ara ara açıyorum belırlı cızglıfilimleri