Atlasbebek3535 talhamamy aslınfa aksine enrrji vereb bi ilaç bir hafta alışma süresinde normal donra aksamına ben uyumak için farklı ilaç alıyorum
emel1 kvsrkyn evet emziriyorum 1aydır kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı yok doktorum da olmaz demişti zaten
emel1 tazeanne98 yeni başladım sayılır 1aydır çok şükür bi yan etki yapmadı kilomda aynı inşallah böyle devam eder
MyDarlingSon elifbzk merhaba bendr bugün başladim selectra ya yanında tranko buskosda içyrm hangidi yapiuo blmyrm ama mahbetti midemi bide sersem gibiyim
emel1 yaoszey evet 2 olacak başlayalı Kendimi öncekine göre çok çok daha iyi ve normal düşünebiliyorum keşke daha önce kullansaydım ilaca bu kadar ön yargılı olmasaydım
talhamamy Atlasbebek3535 ben sabah aldım çok uyku yaptı işte. Gece içeyim dedim içer içmez hemen küt gidiyorum 😴
_tugcee emel1 Hangi doktora gidiliyor acaba bunun için bilmediğimden soruyorum psikolog mu veriyor yoksa kadın doğum mu? Ve nasıl anlatıyorsunuz derdinizi nasıl diyorsunuz?
ecmelinannesi37 Panik atağım vardı doktor selectra kullan dedi 7 ay kullandım panik atağım tamamen bitti.Yan etki olarak hissizleştim uyku da yapıyordu ama bitti çok şükür panik atağım bence tedavin için kullan derim ben
_tugcee ecmelinannesi37 Panik atak derken çocuklu hayatınızıza nasıl yansıyordu bu durum neler yaşıyordunuz ilaçtan önce?
emel1 _tugcee devlet hastanesine psikiyatri polikliniğine gittim ne hissediyorsam anlattım işte sağlık konusunda kaygılarım takıntılarım felan var dedim o da birkaç soru sordu Selectra 50 mg yazdı 2 aydır kullanıyorum çok şükür iyiyim ve bende hiç yan etki de yapmadı