Masalina12 Kızlar 22 haftalık hamileyim TSH 0.18 çıkmıştı benim doktorum dahiliyeye gitmemi önerdi onlarda usg çekti böyle çıktı Sizce biseu varmı 🥺 Bide aşıri kusmam vardı başlarda yeni yeni kendime geliyorum ondan düşmüş olabilir mi
ayla0317 Masalina12 olumsuz birşey yazmıyor izlenmemistir saptanmamistir herangi birsey yoktur kanda aldilarmi
Masalina12 ayla0317 kan vermiştim zaten TSH öyle çıktı t3 T4 normal çıktı sonra usg ile baktılar e nabizdan baktım buna
ayla0317 Masalina12 benimde dogumdan sonra cok düştü dahiliye yonlendirmislerdi onlarda ekzirme doneminde olduğum için endokrine gonderdi kan vermiştim kanda troid antikorlarina filan bakmislar ne oldugunu bilmiyorum sonuclar iyi cikinca emzirmeyle alakalı demişti bi ay sonra tekrar kontrol dediler
Masalina12 ayla0317 bende öyle çabuk yorulma hele sabah sanki dünyanın tüm işini yapmışım gibi uyanıyorum çarpıntı da var
ayla0317 Masalina12 bende aynı hiç halim yok belki size uygun ilac falan baslarlar hamilelikte kullanilan varsa yada başka birsey onerirler bana ilk ilac vermeyi dusundu doktor ama süte gectigi için vazgeçti
aysegull2812 Masalina12 ultrasonunuz temiz olumsuz bir durum yok içiniz rahat olsun tsh biraz düşük gelmiş ama ilaç başlamazlar bence bi süre sonra tekrar kan alıp bakarlar diye düşünüyorum