gzdeumay blueeebey teşekkür ediyorum 🥰 panoyu ve tavşanı instagramda lades tasarımdan sipariş ettim, maket pastayı da yine instagramdan aldım bence gösterişli bi pasta yaptırmaya hiç gerek yok boşa masraf, balonları Trendyoldan alıp kendim pompayla şişirdim
blueeebey gzdeumay bende maket pasta bakiyim dedim 1500 tl ona vercegim parayla pasta yaptirsam daha iyi dedim sonra 3500 e yapiyolarmis 😂 cok guzel olmus hemen sayfaya bakicam
Rabiiul blueeebey armut uygulamasından pasta fiyatı alabilirsiniz sade pastalar uygun oluyor eşim için yaptırıyorum bir tane üstünde sadece yazı yazılacak 1100 TL fiyat vermişti 6.08 kişiliğe çıkarttım uzun pasta olmuş oldu öyle de fiyatı 1500 TL’ye geldi
[silindi] blueeebey ben de partince’den balon seti alıcam kanka, yukarda sana atılan görseldeki pano ve tavşana da bayıldım onlardan da sipariş edicem evde öyle minik bi kutlama yapıcam inşallah
Rabiiul Rabiiul blueeebey üstteki yazdığıma da bak canım araya kaynıyor , balon zinciri ile kolay bir şekilde bağlıyorsun fakat bizimki bahçede olduğu için yapraklar balonlari patlattı
blueeebey Rabiiul cok guzel bende masa arkasina yapmak istiyorum boyle duvara baalonlari kolay sabitleyebildinizmi🤔😂
Niyesordunbucevabi blueeebey buarada pastayı da kendim yapacağım düz beyaz pasta alıp üzerine hazır süsler alıp koyacağım daha uygun oluyor pasta fiyatları uçmuş malum
blueeebey Niyesordunbucevabi ayyy evet valla arkadasimin arkadasi fiyat verdi tanidik diye 3250 dedi konseptli pasta duz beyaz pasta onu soylemek lazim sanirim dimi ben sade gormedim hic
Niyesordunbucevabi blueeebey aynen canım ben marketten malzemeleri alıp üstüne pasta süsü alıp öyle yapmayı planlıyorum düz beyaz pasta yapmak çokta zor değil ☺️