sezerrrr 13 aylık oğlum. Etkinlik derken herşeyi yediği ve dağıttığı için bişey yapılmıyor. Ama yaptığımız şeyler şunlar, top oynuyoruz, arabalarını tek tek sıraya diziyorum küçükten büyüğe bu en küçük bu biraz büyük bu en büyük falan diye söylüyorum, tv den siyah ekran şarkılar açıyorum, salondaki sehpanın üstü hep kitapları ile dolu bi müddet tek başına oynamasına izin veriyorum, çamaşır sepetinin içine oturtuyorum ip geçirme oyunumuz var iplerini sepetin deliklerinden geçirip oynuyoruz, karton bardaklarla kule yapıyoruz (daha doğrusu ben yapıyorum o dağıtmak ve yemekle meşgul) oyuncak piyanosu var onu çalıp oynuyoruz,legolarla oynuyoruz, park yatağın içine koyup biraz sakinleşsin diye kitaplarını yanına veriyorum onlara bakıyo, zeka kartları resimlerine bakıyoruz İngilizce-Türkçe söylüyorum isimlerini. Kucağıma alıp şarkı söylüyorum tekrar etmesini sağlamak adına ağzıma çok dikkatli bakıyo çünkü. Mutfakta bi işim varsa çekmeceleri ve dolapları karıştırmasına müsade ediyorum onlarla oyalanıyo biraz. Akşam üstü bazen dışarı çıkıyoruz yürüyo çünkü ve sürekli yürümek istiyor. Haftasonu oyun grubuna götürüyorum. Bi kaç saat vakit geçiriyor hava güzelse sahil kenarında dolaşıyoruz falan. Günün diğer kısımları uykuydu yemekten derken gün bitiyor işte ama bende bitiyorum babası gelince direk babasına veriyorum. Ben vermesem de kendisii beni görmüyo zaten babası gelince ☺️ yemek konusunda da biz ne yersek onu yiyo. Ayrı bişey yaptığımda yediremiyorum masaya bizimle oturduğu için görüyo bizimkileri ve bizim yediklerimizden istiyo.