defnes32 Aperatif tek tabak yemek önerisi verir misiniz ataklardan ataklara koşan bebeğimle yemek yapamıyorum
maviummu19 Sebzeleri (brokoli patates kapya ve yeşil biber ben bu şekilde yapıyorm) ve baharatlarla harmanlayın fırına atın kuru köfte yapın yanına da mis gibi hızlı tek tabak menü
defnes32 maviummu19 tüm önerileri yazıyorum kafaya yapamadığım hergün birini yapcam bu da aklıma geldi yapayım diye yoğurtlu falanda oluyor bu sanki böyle yapacağım gibi teşekkür ederim
aysu123 Kıyman varda tepsi Kebabı yap bendeki menü bugun bu içine 1 soğan 2 diş sarımsak domates rendesi istediğin baharatlar varsa maydanoz kapya biber üzeri içinde patates koyarsın çok basit 20 dk da hazırladım sonra fırına verdim
defnes32 aysu123 bacım ben basit derken makarna menemen falan düşünüyorum bu durumlarda bu bana ağır gelir 🤣
18yavuzselim25alparslan defnes32 ama bu gercekten basit ve lezzetli kofteye sekil vermekle ugrasmiyosun tepsiye direk yayıyorsun😀
defnes32 [silindi] niye tuvalet postunda beni gömüp burda yemek fikri veriyorsun 🤣🤣🤣farketmedin demi 🤣🤣🤣🤣
[silindi] defnes32 whehwhhshsjshsj sussss şimdi farkettim o postta haksızsın o post ayrı bu post ayrı 😂
dygskerem defnes32 köfteli bezelye yaptım bugün tek tencerede hepsini kolay oldu az bişey kıymadan köftelerini yaptım aynı tencerede kızarttım sonra soğan patates kavurup pişirdim
dygskerem defnes32 teşekkürler yanına da tereyağlı bulgur pilavı yaptım ama bende pratik bişeyler yapmak zorunda olduğum zaman makarna hazır mantı kahvaltılık tavuk şinitzel karışık kızartma falan yapıyorum yada bulgur pilavı cacık