Yagizikom HappyKids güncellemedsn beri reklamlar aşırı sıklaştı 3 dk da bir reklam çıkıyor artık uygulamaya girmek istemiyorum. Ayrıca uygulamaya girince otomatik reklam oynarıcı var sanırım ondan dolayı YouTube da oynatılam video duruyor
NaimeYilmaz yasemin0000 Poyrazmom0 Yagizikom Reklam cıkıyorsa ondan olabılır, telefonum sessizdeyken ve seslideyken youtube açtım uygulamaya girdim kapanmadı. Snap manifest devam ediyor :)) hangı cihaz sizinki? ve sürüm?
NaimeYilmaz Yagizikom Yagizikom güncellemedsn beri reklamlar aşırı sıklaştı 3 dk da bir reklam çıkıyor Yani mecbur guncellemenız gerekıyor yoksa hatalı çalışır. Reklam entegre işlemi güncelleme sonrası 2-3 gune duzelıyor. Reklamı oynatın sonuna kadar X gelınce kapatın. Uygulamayı kapatır ya da arka plana atarsanız sıfırlanır baştan başlar.
Yagizikom NaimeYilmaz 15 pro sürüm de 2.2.7 Aslında girer girmez değil 4-5 dk geçtikten sonra alttaki reklam sessiz oynadığı için youtube duruyor
NaimeYilmaz Deletedmom_216 Eskiden daha zordu :) Farklı bir yöntem yok maalesef harici bir site kullanmak zorundayız.
adakin HappyKids kullandım çok beğendim Bebek ile ilgili hemen hemen ber şeyi tek uygulamadan yapmak hem kolaylık sağlıyor gem çok pratik. Teşekkürler.
HappyKids gizemduruu gozdeakyosun Yetersiz kaldığı noktaları eksikleri iletirseniz değerlendirip daha kullanışlı bir hale getirebiliriz.