HappyKids Merhaba Canımız Annelerimiz, iPhone cihazlara güncelleme yüklenmiştir. 💜 Yeni sanal asistanlarımızla birlikte kullanıma hazır.🤖 Kullanım sonrası değerlendirmelerinizi bekliyoruz.🥰
blueeebey HappyKids lutfen perideyide guncelleyin bir kez cikis yaptim uygulamadan atiyo direk mail atiyorum donuste yok
yasemin0000 HappyKids merhaba YouTube premium kullanıyorum HappyKids’e girdiğimde youtube da çalan şey duruyor. Son sürüm kullanıyorum. Düzeltme yapılabiliyor mu
Poyrazmom0 yasemin0000 of benim de öyle bende myt müzik ve Spotify kullanıyorum uygulamaya girdiğim an ses gidiyor 🤦🏼♀️
NaimeYilmaz yasemin0000 Poyrazmom0 Yagizikom Reklam cıkıyorsa ondan olabılır, telefonum sessizdeyken ve seslideyken youtube açtım uygulamaya girdim kapanmadı. Snap manifest devam ediyor :)) hangı cihaz sizinki? ve sürüm?
vitability07 yasemin0000 tam sayfayı kaplayan reklamlar değil de şu altta şerit şeklinde çıkan reklamlar var ya onlarda video var. Bu yüzden çalan müzik kapanıyor iPhonelarda. Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve bir post açmıştım. Çözümü yokmuş maalesef. Telefonu sessiz kullanmakla düzelmiyor bu arada alakası yok
Deletedmom_216 HappyKids ya konudan çok çok bağımsız ama. Şu fotoğraf yüklemeyi daha kolay hale getiremez misiniz? Şuan ki fotoğraf yukleme çok zor. Uğraşıp duruyoruz. Lütfen bu konuyla da ilgilenir misiniz?
NaimeYilmaz Deletedmom_216 Eskiden daha zordu :) Farklı bir yöntem yok maalesef harici bir site kullanmak zorundayız.