cokbilmismom user43265 kişisel bakim seti olabilir mustelanin kremleri şampuanı tarak lif tırnak makası seti olabilir her zaman lazım olan şeyler sonuçta
eozlem user43265 ben böyle ikincisi çocuğu olana hep ilk çocuk için bir şey götürdüm. Mesela yengemin 3 yaşında bir kızı var bir tane daha oldu kızı. Herkes bebişe hediye getirince çok kıskandı ben de iyi ki büyüğe almışım dedim. Nasıl sevindi kuzucum. Yenidoğana kıyafet vs hiç düşünmedim zaten herkes alacak+ ablasının küçüklükleri var. Ben de büyüğe sevdiği için 2 tane büyük çaplı lego seti aldım.
eozlem user43265 hastane çıkışı vs kısa bir süre kullanabileceği bir şey. Verdiğiniz paraya değsin, büyük çocuğun gelişimine ya da ilgi alanına göre bir hediye seçin. İlk çocuk genelde 2. gelince çok daha fazla ilgi istiyor. Onu oyalayacak, annenin yükünü hafifletecek bir şey olsa daha iyi olur gibi.
berennur01 user43265 arkadaşınıza pijama takımı vs alabilirsin bebeğin eksiği yokmuş bebeğede para takın
coldplayy umaytoom Bana alt açma, yastık, çarşaf takımı getiren oldu mesela o şekilde, beğenmedim ve değiştiremedim, çünkü herkesin zevki farklı, ben toprak tonları aldım çoğu şeyi, gelen hediye pembeydi, tarzıma da odaya da hiç uymadı.
coldplayy user43265 Rica ederim☺️ ben her hediye aldığım kişiye mutlaka değişim kartı da ekletiyorum ve aldığım yere de ayrıntılı iade süresi bilgilerini falan soruyorum.
karan3535 user43265 yakınsanız sorun ne eksikse onu alın 2. Olduğu için çoğu şeyi zaten vardır yada hediye kartı olabilir