Rsenaselim sevimseker ben kilot bezini aldım denemek için kalın bir bez ama geceleri kullanıyorum sadece sızdırıyor beğenmedim açıkcası
Elif112 sevimseker biz 1 senedir kullanıyoruz gayet memnunuz, memnun kalanlarda var kalmayanlarda deneyin bir paket alıp isterseniz
melekmelek sevimseker ben gayet memnunum 18 aylık oğlum hala kullanıyorum. Çişini hiç sızdırmadı. İshal olduğu zaman kakası bazen çıkıyodu dışarı. O da çok normal zaten. Tavsiye ederim👍
sevimseker Rsenaselim Bende kalın bezleri sevmiyorum bi de şuara kullandığım bütün bezler çocugun bacaklarını kesiyor hep lastik izi kalıyor malesef
sevimseker Feyzaselh Onda indirim vardı aldım 150 adet güzel bez ama kalın geldi bana bi de lastik izi yapıyor
pdmrv melekmelek evet aynı sorunu bende yaşıyorum ayrıca lastik izi bırakıyor. Ben prima kullanıyordum tekrar primaya gecicem
1alpercocuk sevimseker çok memnunum lastik izinden muzdariptim bu gayet iyi. Ayrıca ince ve ben sızdırma yaşamadım
sevimseker 0401emir Benim denemedim sadece minies ve goon vardı şimdi minies aldım denicem bütün bezler izi bıraktı bizde malesef
Salihakoca sevimseker ilk defa aldım 4 paket almıştım bitmesini bekliyorum bir daha almayacağım ince bir bez iç kısmında ele topak topak şeyler geliyor ve değişik bir koku var gündüz onu kullanıyorum gece baby me
1alpercocuk sevimseker hayır bırakmayan tek Bez oldu bizde. Sleepy molfix prima goon hepsini kullandım en iyisi bu bizim için.
Orkidemm sevimseker valla hic kotu koku almadm aslinda kalıbı dar olmasa iyide kalibi dar bez. Ama çok memunum. Minies kullanıyorduk toptancidan aldığım icin canbebe kullaniyorim
Salihakoca sevimseker biz memnun kalmadik birde arka kısım tamamen dolu değil bel kısmının çoğu yerinde pamuk yok