27m https://imgyukle.com/i/CAgR98 İlk başta dağıldı kırmızılık testte saatler sonra bu sekılde oldu acil bakın hamile miyim Daha 8 aylık bebeğim var 😟
[silindi] 27m bence var siz idrarı çok koymuşsunuz diğer tarafta çizgi görünüyor umarım yanılıyorumdur
27m [silindi] aslında ilk defa böyle bır şeyle karsılastım Her zamanki gibi damlattım İlk gebeligimde silik ogrendım ama belliydi basbaya böyle dagılmalar yoktu
27m SevimliHayaletCasper aslında ilk defa böyle bır şeyle karsılastım Her zamanki gibi damlattım İlk gebeligimde silik ogrendım ama belliydi basbaya böyle dagılmalar yoktu Olabılır umarım test yanlış olmuştur
27m [silindi] gerı cekılme oldu 2 gün gecikme oldu ama duzensız zaten gecıkmelet oluyor Kasıklarımda adet olacak gıbı bacaklarıma vuran agrı var
[silindi] 27m umarım yoktur küçükmüş bebeğiniz varsa da hayırlı olsun demekten başka bir şey yok geri çekilme ile de ihtimal olabilir
27m esraalic prezervatif Ama gerı cekılme oldu cogu zaman İlk gebelikte de o şekildeeydii 1 sene korunduk Aslında korunma yöntemi de degılde işte Bı kaç kez gerı cekilme oldı ama emındik