merveikra Hayal123 ne okudugunu tahmin ediyorum epilepso belirtisi oldugunu okumustum bende kafayi bozmustum bununla. ama dedigim gbi gecti sukur
zeyno4646 Huris merhaba oğlum 8 aylık ve çoğunlukla emerken fark ediyorum bacak titremesini sizin ne zaman geçmişti 😔
Kavunicibalik Hayal123 ne zaman titrettiğini gözlemleyin. Bizimki de bazen tuvaletini yapmaya çalışırken titretiyor bacaklarını. arada emerken de yapıyordu o geçti
zeyno4646 Kavunicibalik merhaba benim oğlum 8 aylık ve çogu eözlemese denk geliyorum bacağı titriyor 😔
Mrvemom Hayal123 ben 1 aylıkken hasta oldugunda doktorun verdiği ventolini vermiştim ve bacak titremesi başlamıştı anında kestim mesela ilacı, prospektüsü okuduğumda yan etkilerinde vardı mesela, ondan sordum
Yade Mrvemom merhaba benimde bebeğim ventolin kullandıktan sonra titreme farkettim ilacı bıraktıktan ne kadar sonra geçti?
Mrvemom Yade hemen geçti diyebilirim zaten yan etkilerinde titreme var, varsa sizdede doktorunuza sorup bırakın
Yade Mrvemom doktorumuz yenidoğan refleksi dedi ama öyle olsa 1 aylık bebekte ilk defa farketmezdim dünden beri kullanmıyoruz bizimde geçti çok şükür🙏🏻
zeyno4646 Hayal123 merhaba oğlum 8 aylık ve hala emerken falan denk geliyorum bacak titremesine sizinki ne zaman geçti inşallah geçmiştir 🙏🙏
zeyno4646 Ygll ne zaman geçmişti sizin oğlum 8 aylık böyle seyirme gibi atıyor bacağı yani en çok en yakın olduğumuz temas olduğu için. Midir bilmem ama emzirirken fark ediyorum çok üzülüyorum ve ortalıkta virüs var gidemiyorum doktora
Ygll zeyno4646 evet emzirirken oluyordu genelde bizimde ama 3 4 aylıkken geçti yanlış hatırlamıyorsam. Yani oğlum 9 aylık neredeyse uzun zamandır yapmıyor. Doktorlar zaten acil Bi durum yoksa hastaneye gelmeyin diyorlar. Eğer daimi bir doktorunuz varsa telefonla iletişime geçin. Bizim de Bi sıkıntımız vardı telefonla görüştük video falan attım doktora. Sizin de öyle bir şansınız varsa telefonla görüşün. Yada insragramda bazı doktorlar var soruları cevaplıyor. Bazen denkgeliyor Bi danışın isterseniz.