seizetheday Arkadaşlar çocuğunu kilo fazlalığından dolayı doktora götüren var mı? Varsa ne yapıyorlar ne öneriyorlar bir dahaki kontrolünde oğlumun kilosu fazla olursa test falan yapıcaz demişlerdi sağlık ocağında ama ben endişe ediyorum
pasaveannesi seizetheday yani seker testi falan yaparlar ve kesinlikle obezite derler sana liste verirler spor yaptir derler
AtesPerisi seizetheday benim oğlum 3 yaşında 14 kilo fazla kilo almıyor yemesi güzel ama hareketli malesef yerinde durmaz
seizetheday Lolik boyundan emin değilim 110 falan diye düşünüyorum en son 108di çünkü ama kilo 25 maalesef 😔
Melike-emirasaf seizetheday masallah annesi bebisine ☺️ Ama sağlığı icin sağlıklı menü hazırlayabilirsin sebze ağırlıklı olur. Birde en cok yediği kalorili şeyi kesebilirsiniz
seizetheday seyma4748 doğum kilosu 3495 sağlık ocağında ebe 3 yaş kontrolünde biraz fazla en fazla 18 olmalı demişti doktora sorduğumda o kadar kilolu değil demişti ama şuan bana fazla geliyor persentilde de zaten en fazla 18 sanırım o yüzden soruyorum doktora falan götürmeli miyim acaba
seizetheday pasaveannesi evet test yaparız demişti kontrolü şubat mart arası diyet vs yeme kısıtlaması olur mu acaba kendi kendime bir şey de yapmak istemiyorum
seyma4748 seizetheday bana da fazla geldi kilosu iştahlı bir çocuk heralde çocuk doktoruna götür bence o sana ne yapman gerektiğini söyler
seizetheday AtesPerisi bence sizin az değil bizimki fazla aslında benim oğlum da çok hareketlidir.. Yemesi güzelse çok iyi bence gayet yerinde kilonuz ☺️
nurcanaydnalp seizetheday vitaminlerine kan değerlerine ve tiroidlerine bakıyolar sonuç sonrasında diyet veriliyor . Sevgiler
seizetheday nurcanaydnalp gerçekten diyet mi veriyorlar, yukarıda bir arkadaş egzersiz veriyorlar demişti
nurcanaydnalp seizetheday bahsettiğim diyet kilo verme üzerine değil ama daha fazla kilo almasını engelliycek bir diyet . Örnek veriyorum kuruyemişi tahin pekmezi çok sınırlandırmak . Yumurtayı kırmak yerine haşlama yedirmeye çalışmak gibi . Hamur işi filanda yasak . Yani çocuğunuz yeme düzenine devam edicek ama fazla kaloriden kaçınıcaksınız . Öğünler sık değil miktarlar azaltılıyo bu şekilde örnek bir porsiyon miktarını belirten liste veriliyor . Kilo verdirmek değilde kiloyu korumak gibi düşünün
livanurvealpinannesi61 seizetheday çoğu doktor diyet veriyor. Aç kalmasın derken sağlığı riske girebilir fazla yedirmeyin siz bilirsiniz tâbi
seizetheday nurcanaydnalp aa bu çok iyi dikkat ediyorum ama bu şekilde bir liste olması daha iyi teşekkür ederim 🙏🥰