Kezban_demir90 FundaBilgin mukuslu kaka alerji belirtisi tecrübeli anne konuşuyor ☺️ Alerji doktoruna gidin bence bekletmeden. Geçmiş olsun 🌸
Kumrum34 Kezban_demir90 ya üç doktora gittim 3 de mukus tek basına alerjı belirtisi değil diyo kan olması lazım vs diyo bende kafayı yicem artık
FundaBilgin Kezban_demir90 alerji doktoru ilk defa duyuyorum ah annelik nelere Kadir 🙈 sinoptayım burda var Mıdır bilmiyorum inşallah bulacağım ama. Yüzünde yanağında kırmızı sivilceler de var ciddi bi şey mi bu alerji?
Kezban_demir90 Kumrum34 benim oğlumda sadece mukus vardı direkt alerji dediler kan olması iyi bir durum değil bu doktorları anlamak mümkün değil.
Kumrum34 Kezban_demir90 alerjı doktoruna randevu aldım istinye üniv bahcesehir aysenur kayaya bakalım 16 marta
Kezban_demir90 FundaBilgin benim oğlumun alerjisi çok ileri değildi Allahtan yüzünde boynunda döküntü oluyor sonra geçiyordu. Dikkat etmek gerekir bence önemli bir konu ama endişe edecek bir şey yok siz alerji doktoru bulun gidin 🌸 inşallah bulursunuz