FundaBilgin Son 1 haftadır belki 4,5 aylık oğlum mukuslu kaka yapıyor anne sütüyle besleniyor üşütmüş müdür hastanelerde hastalık riski olduğundan pek götürmek istemiyorum ama götürmeli miyim?
Eylul-aynur FundaBilgin göğsünüz tam boşalana kadar emzir sadece ön sütü almasından kaynaklanıyodur büyuk ihtimal eğer devam ederse mutlaka götür
Yagmurs FundaBilgin alerji olabilir genelde mukuslu kaka alerji demektir. Benim kızımda da o şekilde anlaşıldı. Doktora götürmenizi öneririm
Elfsrkn FundaBilgin benim çocuğum da aynı böyle oldu üç hafta filan sürdü sonda düzeldi kan olmadığı müddetçe endişelenmeye gerek yok dediler. Birde çikolata filan yiyorsanız oda etkiliyor
Kumrum34 Bizede hastanede antibiyotik verdiler üçgün ondan sonra mukuslu kaka basladı :( bi kaç dr götürdüm antibiyotikden olmusdur dendi takip edioyurm kan olmadıfı sürece bakalım inş alerji ckmaz
FundaBilgin Kumrum34 rengi normal hardal kokusu biraz keskin ama bi göğsü tam boşalana kadar uzunca emzirdim azaldı sanki
Nilikos FundaBilgin 3 aydır aynı problemle uğraşıyorum süt alerjisine dayalı olduğunu söyledi doktor ve diyet verdi bana, süt ürünlerini tamamen kesti balık tavuk vs büyük ihtimal sizede aynı şeyi söyleyecekler gidip bir kontrol olun derim
birtatlianne FundaBilgin Benim bebeğinde bugün dışarı çıkardım az önce mukusu kaka yaptı Usuttugunde yapıyorlar öyle
hdnr2609 Benim bebeğimde 5 buçuk aylık bizde aynı skntı ben dayanmayıp salı gününe randevu aldım bakalım artık ne diyecek