Lutimusti Herkese merhabalar Bebeğim 22 günlük son 4 gündür mama vermiyorum sütüm gelmedi mememi tutmadı derken takviye olarak mama verdik ama son 4 gündür mama vermiyorum ve kaka sını yapmıyor bi. 5 gün sonra yaptı şimdi 2 gün oldu yapmadı yine müdahale etmek istemiyorum ama sanki oda huzursuz gibi ne yapmalıyım deneyimli anneler bilgilernize ihtiyacım var 💕💕💕
[silindi] Lutimusti anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal benim oğlumda 5-6 günde bir yapıyor
Lutimusti Sevdakaya aynen benim doktorumda dedi ama bazıları yenidoğan Bebekler hergün yapmalı diyor kafam karışıyor 🙄
[silindi] Lutimusti katı değil cıvıkta değil normal yumuşak kıvamda. 3 aylık oğlum ama 1. Ayından beri böyle
Lutimusti [silindi] biz daha 22 günlüğüz sütüm mü kabız yapıyor acaba diye düşünüyorum 🤔akışına bırakmak gerekiyor galiba yoksa kafaya takıyorum
mujganavdn [silindi] bence onun yapısı öyle. Siz de biraz kayısı incir falan yerseniz biraz farkeder. Patates pilav bi süre yemeyip deneyebilirsiniz
[silindi] Lutimusti katı mı kakası? Müdahale etme kendi yapsın. Eğer fitil kullanırsan yada poposunu uyarırsan tembelliğe alışıp hep o şekilde yapabiliyorlar
Berceste Benim oğlumda doğduktan 15 gün sonra kakasını yapmamaya başladı 7.8 gün yapmadığı oluyordu doktorumuz bağırsak hareketleri yavaşlamış dedi bi şurup ve fitil verdi 3 günü geçirme yapmazsa fitil ver dedi şuan 3 aylık olduk 3 gün olmadan kendisi yapıyor
Lutimusti Berceste aynen ilk günler çok güzel yaptı sonra değişti kontrol de doktorumuza dedim karnına baktı iyi dedi normal yapmayabilir dedi ilaç filan vermedi hayırlısı bakalım
Senaustunbas Böyle bir post açacaktım şimdi benim kızım sadece anne sütü alıyor çok şükür ilk ay 1000 gr 2. Ay 950 gr aldı çişini yapıyor ama kakasini ya 2 günde bir ya 3 günde değişiyor yeterince doymuyor olabilir dendi biliyorum aslında kalayla alakası yok ama insanın aklı karışıyor
Nily Senaustunbas kakaya bakilmaz canim cisten anlasilir aclik tokluk Bzi bebekler 10gun yapmiyor kakasini
Duygual Benim bebeğim de 3,5 aylık, son 3 güne kadar her gün günde 3-4 kez kaka yapardı, 3 gündür yapmıyor, normal mi acaba, yarın doktorumuzu arayacağım, bu gece de yapar diye baktım yine yapmadı 🙁 Ayy gaz sancısı daha yeni bitmişti, şimdi de kabızlık mı başlıyor acaba 😔
Lutimusti Duygual doktor normal dedi bize biz 20 günlük dü o zaman baktığında neye inanacağımı şaşırdım çocuk ağlayıp durmayınca acaba kakasını yapamadı ondan mı demeye başlıyorum