NewMomm1 cocuk pediatri doktoru benim ogluma bebek aldirtti yemek yedirsin yaninda tutsun aktivitelere bebegide dahil edin cis kaka egitiminde bebekle gostererek lazimliga akistirabilirsiniz cok yonlu isinize yarayacak erkek cocugu olarak dusunmeyin dedi tuhafima gitmisti ama aldik kiz kiyafetini cikarttim anneme pantolon diktirdim kumastan don lastikli cis deligini falan aaa cis yapiyor bak burdan bak burasi popo eggg yapiyor burdan bebek falan diyorum mesela banyoya girmeyi sevmezdi hadi bebegininde saclarini yikayalim bici bici yap bebegini falan diyorum. Yemek yemedigi zaman bebegini aliyorum yanina onada yedirir gibi yapio immmhh ne guzel yedi bak hadi sira sende sende hammm yap kocaamaan ol falan diyorum 1 senedir bebek bizimle o kadar alistiki kendisi bebege yemek yediriyor cicik yapiyor opuyor hemde ilerde arkadaslarina karsi daha iyimser olmasina karsi guzel bi yolda oldu. Bence hic oyle dusunmeyin o deligede aaa bak burdan kaka yapiyorr yaramaza bakk falan diye oyunlastirarak anlatin. Gittigim pediatri doktoru profosordu o onerdi yani banada bunu bence cok yonlu isinize yarar hatta bi isim takin surekli o isimle seslendirin bebegi