omeri Ebis5839 aynen kullan çatlağın kuculdugunu hissedebiliyorum ben daha bı kaç gündür kullanmama rağmen
meliiii Kardelen07 en etkili iyileşme sıcak suya oturma . Kabızlık için de hindistan cevizi yağı ve armut geçmiş olsun
Ebis5839 omeri ben amelyat oldum 3 hafta olacak. Botox başarısız oldu. Ameliyat yapan doktoruö boşuna yaptırmışsın o bi çözüm değil dedi. Şuan Ağrılarım devam ediyo. Dayanılmayacak gibi değil kaşıntı sızı tarzında . Doktor normal diyo. Usandım artıkk
Kardelen07 omeri doktora gttm kanamaya basldı peçeteye gelcek kadr genel cerrahi dedi basur var ama amlytlık degl ama kanaması için gastorojiye git
SetenayCo omeri Isırgan otu kürünü yapın. Profilimde makat çatlağıyla ilgili uzun bir yazı var, okumanızı tavsiye ederim. Ne sormak isterseniz fırsat buldukça cevaplarım. Çok geçmiş olsun.
aslhn93_ omeri bol bol sıcak suya oturun baharatlı yiyeceklerden uzak durun emziriyosan duphalac diye bir şurup var ondan içebilirsin kabız olmaman gerekiyor ben bu şekilde sıcak su ile atlattım
Ebis5839 omeri bunu ben doktoruma sordum Anrecta en iyisi. Anrectanın iyi edemediğine o ilaçlar fayda etmez dedi. Ama lacofen baya iyi geldi bana kullanmadıysanız bi bakın ona da
SetenayCo omeri Sürmek için. Sıcak lapa hazırlayıp, dayanabileceğiniz sıcaklığa gelince üstüne oturacaksınız. Elinizde biraz popo içine sıkıştırın. Yarım saat bekleyin, 2 günde bir yapın.