PoppyDaNeer Ben şuan Orhan Kemal- El Kızı kitabını okuyorum. Kendi kaynanam melekmiş meğer okudukça onu anlıyorum. Kaynanasından şikayeti olan varsa okusun şükretsin🤣 Siz şuan bir kitap okuyor musunuz?
Rabiiul PoppyDaNeer geçen gün okumak için çıkarttım köşede kaldı , ama şuan okuduğumuz kitap “ Seni Seviyorum Anneciğim “ 🥹❤️
gizememre PoppyDaNeer Tess Gerritsen- Ruhunda ki zehirle yüzleş , en sevdiğim tarz olan tıbbi gerilimden vazgeçemiyorum 🥰
PoppyDaNeer gizememre Geçen aynı yazarın Cerrah kitabını okudum. Polisiye-gerilim çok severim ama o kitabı pek beğenemedim ya🫠
bidebayilistersenferiya gizememre beşinci tüp kitabını okudunuz mu aşırı iyi tavsiye ederim bu tür için
gizememre PoppyDaNeer tess gerritsen biraz daha tıbbi gerilim ağır basıyor bence , cerrahı ben de okudum ama ilgi alanım olduğu için bayılmıştım mesela 😂
betulland PoppyDaNeer William Shakespeare’in on bir yaşında ölen oğlu Hamnet’in kurgusal bir öyküsüdür. Anne ve babanın çektiği acılar anlatılıyor.
ebrarozturk PoppyDaNeer aile çocuk kitabı 2 yıldır sadece aile-çocuk kitapları okuyorum, sanki okumazsam ebeveynlikle ilgili bir detayı kaçırırmışım gibi geliyor 🤦🏻♀️😂