naime2855 Merhaba herkese,oğlum 7 aylık olacak saçları genelde böyle dik dik duruyor. Saçları böyle olup geçen var mı?
Melekkk06 naime2855 gorumcemin oğlunun dw bu şekildeydi 6 yaşında hala böyle😅 asabi olur diyorlar doğrumu
nnoktaa naime2855 biz de dik saçlı olan inatçı olur derler 😅 arkadaşımın oğlu tam da böyle 😬 Melekkk06
naime2855 Melekkk06 hayır aksine uslu oğlum,şuan çok tatlı geliyor saçları ama ileride nasıl olur bilmem
Zynpdlcftc naime2855 1 yaşına kadar çıkan saçları hep dik çıktı büyüdükçe öne arkaya düşmeye başladı dert etmeyin yani normal :)
CilekliKedy naime2855 benim kızım da 7 ay 25 günlük doğduğundan beri saçlarının arka kısmı böyle umarım geçiyordur 😅
havvaya naime2855 benim oğlumun da saçları böyle. Çok güzel geliyor. Niye geçsin diye bakıyorsunuz ki. İleride zaten böyle durmayacak saçlarının formu değişecek
naime2855 havvaya zaten şuan bende seviyorum ve çok tatlı geliyor diye belirttim. İleride değişir mi diye sordum belki kendisi beğenmez ve sorun eder diye yoksa oğlumun her hali benim için güzeldir🌸
naime2855 byzyldz biz daha hiç traş ettirmedik doğduğunda dökülmüştü çıkalı 2 ay falan oldu zaten bu haline doyamadık daha😅
havvaya naime2855 ay kusura bakma bunu fark etmemişim demek ki Yok ya düz oluyor bizim arkadaşın oğlu var orta kısmı biraz dik duruyor ama diğer kısımları düz duruyor 8 yaşında falan