ElisaMom_ Selam kızlar 32 günlük bebişime sağlık ocağı demir damla verdi (monovit D3)kaç damla vereceğimi soylemedi kaç damla vermeliyim veya bunu bebeğine kullanan varmı güzel anneler.
ninodurbenimadim ElisaMom_ Monovit, vegaferon, devit, sağlık ocaklarının verdiği demir ve vitaminlerin hepsinde koruyucu ve paraben var. Kullanmanızı tavsiye etmem, buradaki çoğu anne de hemfikir bu konuda. İçeriği daha temiz olanlar var.
asellmiihramom ElisaMom_ paraben olduğu için tavsiye etmem kabızlık yapıyor ayrıca ben hiç kullanmadım eczaneden Ocean almıştım
nnoktaa ElisaMom_ monovitin içeriği temiz değil. Gazsız bebeğe bile gaz yapabiliyor. Ocean d 400’lük tavsiye ederim. 3 damla ya da spray başlığıyla 1 paf.
Aybarsmom__ 3 damla kullanmamız gerektiğini söyledi hemşire Bazıları içeriğinin temiz olmadığını düşünüp devit veriyor ama ben doktora sordum içeriği temiz bi sıkıntı yok kullanabilirsin dedi monoviti kullanıyorum
Aybarsmom__ ElisaMom_ benim bebeğim su an 8 aylık ve d vitamini olarak monoviti baştan beri 3 damla kullanıyoruz Ama demir ilaci olan vegafronu kullanmadım tadını sevmedi bebeğim o yüzden ocean kullanıyorum ve onun miktarı her ay kilosuna göre artıyor
ninodurbenimadim ElisaMom_ Ocean’ın D vitaminini kullanıyorum kızıma 400 IU olan. Kendim de D3K2 olanını kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. D vitaminleri seviyemiz hep iyi şu ana kadar 🌸
Meri-Mel ElisaMom_ 33 günlük çok küçük değil mi kan damlası için , düşük mü çıktı normalde 4. Ayından itibaren veriyorlar ocean mikrofer olanı kullanmıştık biz
Aybarsmom__ ElisaMom_ burda herkes aynısını söylüyor ama ben doktora özellikle sordum bu konuyu Koskoca sağlık bakanlığı ve laboratuvarların bilmediğini insanlar çok biliyo Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dedi Benim bebeğimde düzenli kullanıyorum değerleri güzel ve bi sıkıntı yaşamadık çok şükür değiştirmeyi düşünmüyorum teşekkür ederim