Mubu81 melekkizim hayır hiç bir zararını görmedim çok mızmızdı hatta sakinledi ve oyunlar oynadı kendi kendine doktorunuz yazdıysa güvenin internette yazan yanlış bilgilerle ilerlemeyin sizin ve bebeğinizin uykuya ihtiyacı var siz uykusuz kaldıkça sizin stresinizle o daha çok etkilenecek bebekler herşeyi hissediyor emin olun hatta uyku için good night diye bitkisel ilaç kullanmıştım çok rahatlamıştık bebeğim ve ben . Onu mutluyken daha mutlu ettiğimi farkettim
melekkizim Mubu81 internet karışık olan kafayı iyice karıştırıyo aynen.kesnlikle zaten bu durumada üzülüyorm bazen çok bitkn dültüğümde bebeğime de yansıyo.o zaman bitkisel olanamı yönlensem. avilden daha iyidir sanırım. teşekkür ederim yorum için 💐
Rrraaaiiinnn Mubu81 merhaba bebegınızde uyku vermesi ıcın ne kullandınız ve doktor mu tavsiye etti acaba
idil1990 melekkizim cnm bir yila yakin kizima doktor kontrolunde sipraktin icirdim gece kalkip yataginda gidip beni ariyordu evden cikmaya calisiyordu doktor tam uykuya gecemiyor dedi ve o ilaci verdi dalgin uyumasi icin ara ara biraktik duzene girdi mi die boyle boyle cocugun uykusu duzene girdi bazen gerekiyorsa kullanmak zorunda kaliyoruz.
melekkizim idil1990 canım benim kızımımda sorunu o heçemeyiyo uykuya. beni istiyo yanında ve sürekli emmek istiyo gece. aslında tok karnı eminim çünkü uyutmadn önce yediriyorum. bi cesaret etsem başlasam ama bilmiyorum.kayınvaldem de öyle söyledi korkma kızım ver belki düzene girer dedi.ama dnlemedm onuda 😥 çok teşekkürler olumlu yorum mutlu etti 🌸
Madame idil1990 merhaba. Benim bebeğim 18 aylık gece uyanıyor hiç ağlamadan bizim odaya gelip yatıp yere uyuyor. Yani hiç seslenmiyor bile anne baba diye direk bizi görüyor yatıyor uyuyor. Sizin de böyle bı durum muydu?
idil1990 melekkizim onunda dinlenmeye ihtiyaci var senin ona arada verecegin yarim olcak onada cok iyi gelecek ona daha saglikli bakman icin sana da bu senin kotu anne oldugunu gostermez bazen bebeklere bu sekilde mudahale etmemiz gerekebiliyor ben sahsen bilincli anne oldugunu dusunuyorum
melekkizim idil1990 çok teşekkürler canım çok tatlısın mttlu oldum böyle düşünmene. çok şükür bilinçsiz bi anne değilim. ama gerçekten bitik bi anneyim sanırm. kızım benim dğnyam zarar vermekten korluyorum ona sadece. ama artık büyüdü nirde emekliyo tutunup kalkoyo maşallah enerjik bi bebek onkadar yorgunluğa uyumuyo cadı. sürekli peşindeyim bidk yalnız brakamıyorm da yoruldum çook yoruldum
Gamzeymenn Bende aynı durumdan muzdaribim ne gece uyuyor ne gündüz uyusa bile yarım saati geçmiyor. Doktora götürmeyi düşünüyorum o şurup faydalı olursa doktor kontrolünde bende vermek istiyorum. Rabbim bize güç kuvvet bebeklerimize uyku versin 😔
melekkizim Gamzeymenn aminnn kader arkadaşım 🤣🙄 vallahi tırlatmaya az kaldı. Rabbim yardımcımız olsun.
gokalpkus melekkizim şu an 9ay 8 günlük ama 2 3 haftadır rahatım anca çünkü artık uyumayı kendi istiyo. ya canım seni o kadsr iyi anlıyorum ki insanın şaftı kayıyor uykusuzluktan. sinirlerin bozuluyo sinirleniyorsun. ben bide ilaçla uyumaya alışır kendi kendine uyumayı öğrenemez diye vermemişti. en fazla 2defa verdim o da dediğim gibi çok yıprandığım zaman verdim. bitap düşene kadar vermedim
melekkizim gokalpkus ya öyle canım. zor bi bevek birde tek bakıyorum. eşim işten 9 da geliyo. bi o zaman rahatlıyorum. hayalini kuruyorm bazen ya diyorum saat 10 11 e doğru uyusun ona bile razıyım. oturim eşimle ni muhabbet edim uzanim kendime vakit ayırim diye. ama yok. Allah sağlık versinn kuzulara ne diyim . ama çok zor
Tubiss48 melekkizim ilaç vereceğinize uyku eğitimi verin bebeğinize. En güzel hediye uyku eğitimi bir bebeğe. Uyumayı öğrenmesi gerekiyor bütün bebeklerin
melekkizim Tubiss48 uyku eğitimi verenlere karşı değilim. çook fazla ağlamasına karşıyım ağlatamam kıyamam. herkesin kendi fikri tabi. kendi çabamla vermeye çalıştım ama malesef benm bebeğm uysal bi bebek değil. her bebek bir olmuyo. teşekkürler yinede 🌸
idil1990 melekkizim bazen mecbur kalabiliyor annelerde bu sekilde ilerlerse daha da yipranacaksiniz sende bebeginde kafasini toplayamiyordur ayni sizin gibi belkide boyle bi destege ihtiyaci var bebeginizin bu sekikde dusundunuz mu dedigim gibi ben olsam en azindan uc gunde bir dort gunde bir verirdim dedigim gibi kizima benzerini devamli kullandim ve birden kesip biraktik bi etkide gormedim soylediklerimi bi dusun derim 🙂
Mom4 melekkizim çocuğun demek ki alerji yada kaşıntıdan uyumuyordur doktorda bundan dolayı vermişki rahat bir uyku çeksin vicdan yapmayın bebeğin iyiliği için düşünün doktor kötü olsaydı ilacı vermezdi zaten 😊
idil1990 melekkizim iste tamda bunun icin destege ihtiyac var yavrununda buna ihtiyaci var bence uyku bi yetiskin icin bile cok onemli iyi dusun iyi olsun ☺️
melekkizim idil1990 düşünücem. ikna edici bi konuşma oldu 😊 desiğin gibi cnm 3 4 gnde bir çok ta bş zarar vermez. peki nişey daha sorucam. emziriyomuydun. birde ilaç verip uyudığu zaman emmeye uyanıyomuydu. şimdi olduda nir kez olsa uyanmasa panik yaşarm biliyorm kendimi💜
Yorgunanne07 melekkizim bize zatiden alerji şurubu verdi ama kızım gripdi ağzı burnu akiodu öksürük o yüzden yazmış üzerinde uyku ve sersemlik yapar yazio ama hicde uyutmadı yamyam gibi ydi iylesinc3 vermedim bida🤣
Mubu81 annesininaslani sadeece ama kullanıyoruz ve kabardığı için kaşıntısı olabileceğinden doktorumuz verdi
gokalpkus melekkizim gerçekten tek başına bakmak çok zor. ben bide çalışıyorum gece uyumadığı zaman okula çok perişan gidiyorum . eşim anca 8de geliyo bende o zaman rahatlıyorum ama yemek bulaşık ütü derken hışım çıkıyo