zeytinlikek sevimseker ben kullanmıştım kısa dönem, ama farklı bir doktor ferrumda paraben olduğunu sidefer kullanmamın daha iyi olacağını söyledi
betbetibet sevimseker paraben var 👎🏻 Aslında hemen her damla da var sidefer de yok tavsiye ediyo doktorlar bide diğerleri gibi kabızlık yapmıyo diyolar bende onu kullanıyorum
sevimseker zeytinlikek Özellikle içeriği iyi bir damla istedim sideferi de sordum 20 30 yıldır bu damlayı veriyoruz bi şey olmaz korkma dedi ferrum yazdı bana
EsraaK Ben şurubunu kullanıyorum bebeğim büyük olduğu için bir zararını görmedim. Sidefer de iyi onu da önermişti ama kızımın süt alerjisi var ve içinde süt tozu vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsan o yüzden kullanmadım.
canyarim @sevimseker bende ferrum kullanıyorum içeriğinde baktin dr'ada sordum paraban işini yok dedi yazdı vegaferon vermişti sağlık ocağı kullanmadım
sevimseker canyarim Aynen bende saglık ocagının verdiği damlayı kullanmak istemedim doktor önce fertamir yazdı o toz şeklindeydi bebeğe içirmek zor olacak diye damla istedim ferrum yazdı içeriğini bilmiyorum emin olamadım
canyarim @sevimseker 10 aylık ama ben bayadır kullanıyorum canim herhangi bir sıkıntı sorun yaşamadım, ama tabi sen gene kullanicaksan dr sor şimdi her bebek aynı değil belki sizin bebeginize iyi gelmeye bilir.
betbetibet sevimseker sidefer biraz pahalı ama onu kullanmanız bence daha iyi içeriğinde paraben olan bi takviyeyi bebeğinize vermeyin
irem_alya_srtsn7 Benim anlamadığım doktorlar bebeklerin kanına bakıyor mu bu ilacı verirken e yok. Peki beden kabız olursa kullanmayın diyorlar? Demekki kullanılmasa da oluyor. Ben vermiyorum kızıma
Kartopu06 sevimseker kan damlasina basladigimiz gunden beri kullaniyorum ilk zamanlarda kabiz yapti ek gidaya gecince gecti cok sukur kabizligi