YorgunAmaMutluAnne eski oturduğum yerdeki kadın çocuklarımın sesinden rahatsız olduğu için hep uğraşıyordu benimle ordan taşınalı uzun süre oldu bu seferde telefondan rahatsızlık vermeye başladı şikayetçi olucam fakat suç sayılır mı
piyanistbanabirak YorgunAmaMutluAnne et bacım et rahatsız ediyor beni diyerek huzur ve sukunetimi bozuyor diye
beybitolat YorgunAmaMutluAnne şuan telefondan rahatsızlık veriyorsa suç olabilir kanıtınız varsa. Ama bu mesaj ile herhangi birşey olacağını sanmıyorum
ilaydamom24 YorgunAmaMutluAnne belki bir şey çıkmaz ama siz yine de şikayetinizi yapıp dilekçe örneğini ona atarsanız aklını başına alır en azından
YorgunAmaMutluAnne forumgurmesi o binadayken yaptıkları tehditleri bina grubunda kayıtlı daha önceden yazdıkları şeylerde var orda otururken yazmıştı
piyanistbanabirak YorgunAmaMutluAnne eşim jandarma canım huzurumu bozuyor rahatsız ediyor diye et şikayetini sen yine de ondan biliyorum böyle çok şikayet geliyor
forumgurmesi YorgunAmaMutluAnne onları bilemem siz bu mesaj suç sayılır mı diye sormuşsunuz ona cevap verdim.
simseklivekalpli YorgunAmaMutluAnne bu mesaj suc teşkil etmez, diğer mesajlar da 6 ay geçtiyse yine şikayet süresi geçmiş sayılır
YorgunAmaMutluAnne piyanistbanabirak evet oradayken huzursuzluk verdiği yetmiyor ordan gittim hala rahatsızlık veriyor
ebruyalcin04 Sürekli yazıp arayıp rahatsız ediyorsa suç ama bu mesaj suç sayılmıyo bu mesaj için adliyede hiç bişey yapmazlar
YorgunAmaMutluAnne ilaydamom24 daha ne istiyor benden anlamadım oradayken bana ettikleri yetmedi mi taşındım daha yazmanın ne anlamı var
ilaydamom24 YorgunAmaMutluAnne durduk yere yapıyorsa çok da şaşırmam ortalık takıntılı manyak dolu 🤷♀️
YorgunAmaMutluAnne elisa2705 yani ordan taşınalı uzun zaman oldu akşam bu mesajı attı hatta bana değil eşime attı
YorgunAmaMutluAnne Pirasalipuding engelledim zaten farklı numaradan yapacak olursa o zaman hiç durmam karakol adliye uğraşırım
alpaslanmom_ YorgunAmaMutluAnne engelle gitsin taşınmışsın zaten bir dünya mahkemeye gitcen gelcen uğraşırsın çok
YorgunAmaMutluAnne alpaslanmom_ peşimi bırakmıyor ama o gün taşınırken nispet yapar gibi cama çıkıp kahkaha atmalar nakliyatçılara börek gönderip bize sürekli el sallayıp durdu
YorgunAmaMutluAnne simseklivekalpli 6 ay değil şu son 2 3 ay içinde aşırı bir mesaj atma var bana atmasa da gruba benim hakkımda mesajları var
[silindi] YorgunAmaMutluAnne sürekli şekilde mesaj ve arama varsa belki ısrarlı takipten işlem yaparlar ama uzun sürmesi ve çok mesaj/arama olması lazım