bossmomm asaletsoydangelir hesabın aktif değil son girişin 19 gün önce görünüyor. Girmiş olsaydın görünürdü
asaletsoydangelir bossmomm sorabilirsin canım bilmiyorum ki giriş yaptım Forum dayım forum içinde profil kisma basıyorum ya giriş yap diyor giriyorum olmuyor şifremi siliyorum mail bile gelmiyor
asaletsoydangelir bossmomm indirdiğim sen bugüne kadar numara ile girdim sanırım güncellendi ya o yüzden giriş olmuyor 🤔
asaletsoydangelir bossmomm evt kimse girmiyor bizden kimse kalmadı sanırım benimde gitme vaktim gelmiş o yüzden giremiyorum 😂
bossmomm asaletsoydangelir 🤣🤣🤣 ahahahah olabilir bunaralar bende girmiyordum canım istemiyordu sanki büyümğ yaptılar bize ne 🤣🤣
bossmomm asaletsoydangelir tam olarak ekrana ne geliyor giriş yapıyorsun ya sonra yorum falan yazacakken tekrar öyle ekran mı geliyorr???
asaletsoydangelir bossmomm numara ile giriş yapıyorum onaylıyor Forum da profil kısmında giriş yap diyor giriyorum hatalı diyor şifre sıfırliyorum mail gelmiyor
mylifes_myrules Ya bende giremiyorum sürekli atıyor beni,bu sefer mom a da giremiyorum ikisine ne oldu böyle ya
bossmomm mylifes_myrules relax heyecan yapma canım 😂😂 senin orda ismin neydi ya profilinden hatırlıyorum ama bayağdır görmüyorum seni orda ne güzel kombinlerini atardın🥲🤣
asaletsoydangelir mylifes_myrules güncellemeden sonra oldu galiba bilemiyorum bnde düzelir inşallah diye Umut ediyorum