asaletsoydangelir @NaimeYilmaz @HappyKids Sorun nedir uygulama güncellendi ve giriyorum ama yorum vs yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
hunilimomy asaletsoydangelir Canımız Annemiz aldığınız hatanın ekran resmi ile Daha Fazla kısmından mail atabilirsiniz 🌼
asaletsoydangelir hunilimomy atim dönüş yapılmadı daha ve giriş yapıyorum e posta şifre sıfırlayorum olmuyor bildirim gelmiyor mail adresim de doğru 😊
asaletsoydangelir NaimeYilmaz giriş yaptım anasayfa da ne profil ne yorum hiç bir şey yapamıyorum hesap aktif ama giriş yap diyor Yapıyorum şifre siliyorum bu seferde mail gelmiyor bnde anlamadım
Seda_korkmaz06 NaimeYilmaz bende giriş yapamıyorum daha doğrusu giriyorum sayfadan geri atıyor beni. Yardımcı olur musunuz?
oylesinebiri__ NaimeYilmaz giriş yaptığım halde sayfadan atıp duruyor güncelleme yaptım düzelmiyor bana da yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor düzelmesi için
NaimeYilmaz asaletsoydangelir Giriş yap diyorsa giriş olmamıştır. Daha Fazla kısmından numara ve sms ile giriş yapmalısınız.
bossmomm asaletsoydangelir hesabın aktif değil son girişin 19 gün önce görünüyor. Girmiş olsaydın görünürdü
asaletsoydangelir Kullanıcı adı ve e posta istiyor giriyorum ama olmuyor şifre sıfırliyorum mail gelmiyor İlk giriş yaptığımda numara ile girdim onayladı Forum içi giriş yapıyorum olmuyor
asaletsoydangelir NaimeYilmaz evt öyle giriş yapıyoruz da ama bu sefer giremedim cok denedim olmadi olan hesabıma oldu 😅 Yeni hesapta açamıyorum girememek sinirimi bozuyor Naime hanim mail de gelmiyor neden oldu ki güncelleme olduğu için mi acaba