Sule_sare tam adamina denk geldin. Tam tamina 9.5 aylik olanaa kadar ek gida almadi. Tabiru caizse 1 CAY KAŞIĞI kadar bile almadi. Neler denemedm neler. Zaman mekan kisi kasik ekipmanlar vs ama banamisin demedi. B 12 eksik cikti bizim 9.ayda yani ondanmidir bilmem 2 kez ıgne olduk ve b12 damla yazdi dr. Duzenli kullandik. Onun etkisimidir bilmem istahi yarine geldi. Ama bana sorsan 6.aydan 9.5 aylik olana kadar ne aglamalar ne kahrolmalar Rabbim bilir. Hergun esime yemedi bugunde yemedi cope attim demekten yorulmuştum. Oda yiyecek merak etme yeer diyordu. Ve canim bisey diyimmi asla inancim yoktu. Tamam dedm emzirmesem benim bebegim ac kalacak cunki asla biberon almaz katiyyen. Dr kontrollerinde 1 yasa kadar az buz biseyler yemesi lazim tabi ama zorlama dedi. Onune yiyebileceği kalem börek ne bilim ekmek lahmacun vs vs ver oynasin ilgilensin diyordu. Seni cok iyi anlıyorum muazzam zor surec. Bende postlar actim ama herkesin dediginu zaten yapmıştm. Yani varya Rabbime Allahima ne kadar sukretsem azdir. Ne zaman yiyeceğine bebeğin karar verecek pes etme. Hergun dene. 9.ayda kan falan verirsen vitaminlerine bakiyorlar zaten. Suan 11 aylik. Daha hala adam akilli olmasada yemesi bin şükür bin. Ilk kaşığı agzina soktuğumda 1 hafta agladm komik ama benm durumun feciydi yani. Dilerim bebeğin yemege doner. Ki emin ol dönecek. Hic olmadi parkta bahcede oynarken verirsin. Eline ekmek ver puturlu yemege de alissin. Tam bugday olur siyez bugdayli olur. 🌸 uzun oldu ama daha anlatamadm yani derdimi. Instagramda yorumun altinda ayni seyden muzdarip birini gördümmu tanimadigim hemen ona yazardım düşün napayim diye.
Bu yazimi geçenlerde ayni sorunu yasayan bir arkadaşa yazmıştım. Malesef bende yasadim ayni sorunu.