tsmutter karabuluttt bebeğin kıyafetiyle de alakalı olaniliyor bu arada zıbını küçüldüyse sıkıyorsa bir de o sebep oluyor
melikayn Merhaba baby turco kullanıyorum bebeğim 3 aylık sabaha kadar bişey yok ama sabah yanıma alıp yan yatırdığımda karnına doğru taşma oluyor geceleri kundaklı sırtüstü yatarken sorun yok
melikayn karabuluttt yani bencede çoğu kişi aynı sorunu yaşamış bir kaç post gördüm özellikle sabaha karşı oluyor ben bebeğimi yam yatırdığım için olduğunu düşünüyorum
annebalim_ karabuluttt valla ben prima ve bımın yesıl paket bezınde buldum çözümü ıkısı de sızdırmadı prıma bazen çok pahalı gekıyor o zaman onu alıverıyorum
arenin_annesi karabuluttt çok aşırı dolduruyorsa degiseceksiniz başka yolu yok en azından bir defa olsun değişmek gerekiyor
arenin_annesi karabuluttt hee onu bende sleepy de yaşamıştım Molfix premium kullanıyorum şimdi onlar biraz daha geniş kenarları sizdirmadi henüz bizde
pamukoul karabuluttt geçen int bırısı prıma sızdırma yapmıyor gece omu gündüz molfıx kullanıyorum demıstı başka bı bez deneyın o zaman