hzlhzl Kızlar sezeryan dan kaç gün sonra ayağa kalktıniz rahat ettiniz tek başınıza ben 1 hafta oldu bugün günde 4 5 kere kalkıp yürüyorum geri yatıyorum
aslhns hzlhzl sezaryandan 1 hafta sonra rahat rahat belimi bukmeden yuruyebildim 2 haftada tamamen kendime geldim. Bir arkadaşım 2. 3. Günde fıdır fildir dolaşıyordu sıfır şaka. Bunyeden bünyeye değişiyor sanırım
temelezg hzlhzl ben ameliyat olduğum gün ilk kez ayağa kalktıktan sonra o gün bir daha hiç yatmadım ayakta bebeğimi kucağıma alıp ilgileniyordum. Oturup kalkarken uzanırken dikişlerim acıyordu ama dayanılmaz bir acı değildi. İlk gün hastanede lavaboya da tek başıma girdim ilk banyomu da evde tek başıma yaptım. Zaten hastaneden de iyi olduğum için bir gün sonra taburcu olmuştum. Hızlı toparlanmamı ilk gün hastanede bol bol yürüyüş yapmama bağlıyorum ameliyat olduğum günün akşamı yavaş yavaş merdiven inip çıkabiliyordum.
tugba0634 hzlhzl birinci günde 5 kat merdiven çıktım evime girdim hiç yatmadım kalkarken zorlandım 3-4 gün sonrası kolay oldu
nergisevim 2 gün ayağa kalktım ben görenler normal mi doğurdun diyordu 4 gün olduğunda merdiven inip çıkıyordum bile bilmiyorum psikolojik olabilir ağrım sızım olmadı
aysegul2207 Ben ilk günden ayağa kalkıp yürüdüm,bi yerde duymuştum amilyattan çıkınca ilk gün bol bol yürümek diğer günlerini kolaylaştırmak demektedir bu söze itafen ilk günden bol bol yürüdüm ve hiç sorun yaşamadım,ama herkeste farklı acılar olabiliyor
Deletedmom_216 temelezg ay bende sizin gibiydim. Hastanede doktorumu bekliyoduk taburcu etmesi icin. Refakatci koltugunda annem benim yatagimda esim uzanmis uyuyolardi. Bende odadski berjerde oturmus bebegim kucağımda yagmurun yagisini hemde arabalari izliuodum. Bebegimi yatirmak icin kalktgiimda odaya doktorum girdi. Ee sen ayaklanmissin refakatcilari uyutmussun belli oldu sen taburcusun demisti. Yorumunuzu okurken o diyalogumuz geldi aklima😂 o an gulmemek icin zor tutmustum kendimi 😂
aynrkrbs33 hzlhzl İlk günler yatıp kalkarken eşimden destek alıyordum diğer türlü canım acıyordu. Bir hafta falan da kambur yürüdüm. Tamamen kendime gelmem 10 günü buldu
Deletedmom_216 hzlhzl ben yaklasik 1 hafta kadar one egilerek yurudum korkumdan. Sonrasinda kontrole vs gittigimizde normal dik yürüyodum. Evde psikolojik olarak sanirim otomatik egilerek yurumeye devam ettim cunku yatip kalkarken dikisimde icten bi yanma oluyodu yine olur korkusuyla egilirsem olmaz diye düşünüp egiliuodum. Bu arada gunde 4 5 kere yurumeniz de az. Hizli toparlanmak istiyosaniz bol bol yuruyus yapin hareket halinde olun tabi ani hareketler yapmayin ev isleri vs yapabilirsiniz mesela mutfagi toplayabilir evi supurebilirsiniz yavas yavas
hzlhzl Deletedmom_216 evi süpürüp keşke mutfağı temizleyebilsem asla yapamıyorum asla tuvalete gittiğinde bile canım o kadar çok acıyor anlatamam bebeğim kuvezde görmeye gidiyorum 5 kat merdiven inip çıkıyorum ama sonrası ölüm benim için geceleri uyuyamıyorum agrilarimdam
hazucak hzlhzl tek başıma ayağa kalkabilmem bir ayı bulmuştu belkide ama destek alarak 2 haftaya kalkabilmiştim. Çok yürüyüş yaptım herkesin sürekli söylediği bu ama sonuna kadar doğru yürüyüş ve bol su çok iyi geliyor. Her geçen gün farkedecek emin olun 💕
ifakett hzlhzl ilk kalkışta hiç zorlanmadım bol bol yürüdüm ilk gün 4-5 günde toparladım 1 haftada yan yatmaya felan başladım bünyeden bünyeye değişiyor bence
Tambirmom hzlhzl 3 4 günde toparladım normal yürümeye başladım 1 hafta sonra falan da tamamen normale döndüm ben çok yürüdüm doktorum ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin demişti
kyafats hzlhzl bende 1 hafta sonra anca iyi hissettim çok zor ama ne kadar yürüyüş yaparsan o kadar hızlı iyileşiyor sun yatınca sanki hep başa sarıyor gibi oluyor du
kelebekm hzlhzl üçüncü dördüncü gün yürüyordum oturup kalkarken biraz sıkıntıydı ama oda bir iki güne kendim yaptım Allah’a şükür ikinci günü kalkıp baya yürümüştüm bünyeden bünyeye değişiyor orası ayrı tabi şimdi sadece dikiş yerimde 2 cm açılma olduğundan dolayı yatıp kalkmakta zorluk çekiyorum okadar