Anka_2022 Kızlar tesettürlüyüm ama Dyson airwrap almak istiyorum sizce almalı mıyım, kapalısın sen ne gerek var diyen çok oldu. Evdeyken Saçlarıma bakmayı seviyorum, hem ilerde kızım da kullanır diye düşünüyorum
pembemanto Anka_2022 bede var beceremedim kullanmayı :) imkanınız varsa alın tabi içinizde kalmasın hatta isterseniz bendekini size satabilirim uyguna
birerkekbirkizannesii Anka_2022 ne alaka kapalılıkla ya o dıyenler sacmalamıs kendıne suslenıyorsun kocana suslenıyorsun ımkanın varsa al tabıkı. Daha dün kasm ındırımden aldım akşam saçlarımı yapacağım kocam da yok bugn kendıme yapacağım suslenecegım
gg3848 Anka_2022 ben ilk çıktığı zaman almıştım severek kullanıyorum airstrait de aldım saça daha az zarar veriyor al gönlünce kullan hayat senin mutlu olmaya bak kimseyi dinleme🥰
pembemanto Anka_2022 neden garip olsun kendiniz için bir şeyler yapın kapalısınız ama siz kendinizi görüyorsunuz eşiniz görüyor daha nolsun
LadyGaddar Anka_2022 kapalıyım diye almam garip olmaz dimi Neden garip olsun ya cnm kimene.Bende tesettürlüyüm evde binbir çeşit aletim var
pembemanto vecihi 10.000 tl sadece 1 başlığını toplasanız 4 defa kullandım maşayı denemek için 1 defa kullandım onu da yapamadım zaten
Betulsark 2023 Ocak ayindan beri kullanıyorum keşke daha önce alsaydım diyorum. Kendi saçım için tekniğini buldum Oyuzden 3 gün kullana biliyorum yaptığım saçı duzlestirneye gelecek olursak yarak başlığı ile öylece tararsanız Tabikide düz bir saçınız olmaz taragi ile saçımı jilet gibi yapıyorum. Kısacası saçınızı tanıyorsanız alın sacınızı tanımıyorsanız ve eliniz bu tarz şeye yatkın değilse hiç almayın