Dygusen eses123 ev 21-24 derece arası olur gece 5 dk havalandırıp yatarım. İçine uzun kollu zıbın alt yok
tsmutter eses123 1 tog uyku tulumuna gerek var mı ya? 21.5-22 derecede kısa kollu zıbın ve pamuklu tulum giydiriyorum, ne terliyor ne üşüyor. 2.7 tog almıştım eleleden hiçbir şey giydirmeden içine 20 derecede iyi iş görmüştü o da.. bilemedim
sarikavun eses123 evet gece uykularini tulumla yaptiriyorum uzerine bisi ortmedigim icin pijama niyetine bi urun zaten 1 tog
bianneo eses123 evimin derecesini bilmiyorum ama içine uzun kollu bir pijama takımı giydiriyorum sabaha sıcacık oluyor
Pamukhanim_ eses123 21-23 derece arası içine pijama takımı giydiriyorum ince ne terleme oluyor ne üşüme
senaurass eses123 22.5tan yüksekse 1 tog tulum. Eğer daha düşükse 1.6 tog tulumu giydiriyorum. İçinde kısa kol oluyor çoğu zaman
Pollyannagillerden Ev 21-23 derece oluyor genelde . İçine sadece sıfır kol zıbın giydiriyorum o kadar. Belki çocuktan çocuğa değişir benimki sıcaktan nefret ediyor
eses123 Pollyannagillerden üzerinde 24-26 derece arası tek tulum giydirebilirsiniz yazıyor ama 25 derecede aşırı terledi benim kızımda