EG9 3 aylık bir bebişim var yaklaşık 1.5 aydır emziğe alıştırmaya çalışıyorum çünkü sürekli emmek istiyor hiç kucağımdan inmiyor. Önerilere açığım 🌸
Busraae EG9 ahh kuzum bizde 1 bucuk aylıgız ugrasıyorum ama yok almıyor istemiyor simdi bide bibs kaucuk emzik sipariş verdim onu denicem
Kusannesi EG9 ben hastanede verdim ilk gün o gündem beri sadece uykuya dalmak için salladıgımda vb veriyorum uyudugunda kendi atıyor. Sende uyutacagın zaman ağzına verebilirsin canım
Meliscikveannesi EG9 bu basliga cok sevindim benim bebegim de 34 gunluk ve asla kabul etmiyor tutmuyor agzinda bibs avent ve nuk denedim ama yok ya almiyor kusacakmis gibi yapiyo bazen bazen de hemen ativeriyor agzindan deniyorum her gun ama yok
Melegiminannesi12 Busraae bibsi deneyen biri olarak tutamayan çocuk tutmuyor diyebilirim. Bende işe yaramadı
Kuzey-41 Kusannesi aynı bende öle sadece uykuya dalcagi zaman alıyor sonra atiyor onun disinda tutmuyor 😀
MihraKus Ayy bugün bu postu açmaya niyetleniyordum ya ☺️ Bende aynı durum var damaksız damaklı kauçuk Silikon belki 10 tane emzik var ama kusacakmış gibi yapıyor ağzında geveliyor ilk fırsatta atıyo ağzından tok bile olsa emmek istiyor napıcam hiç bilmiyorum fikirlere bende açığım
Seda_123 EG9 Doğar doğmaz ağzına verdim alışsın diye yok yaa diliyle itiyor almıyor 50 günlük pes ettim valla mamajoo almıştım belki onu tutmuyordur dedim başka bir emzik verdim onuda tutmadı
FundaBilgin Olmayınca olmuyor benim bebeğim de ilk günlerde emzik de biberon da alıyordu. Şimdi hiçbirini almıyor. Emzik neyse de biberon benim içim büyük sıkıntı. Bu sebepten ücretsiz izne bile çıktım ben de fikirlere açığım 🖖☺️
Cinarcim FundaBilgin benim oğlumda biberon tutmuyordu memeden kesmek zorunda kaldık yok emmiyor biberonu en son nukun standart biblronunu aldık az akışlı onda alıştı. Canım bimilyoncularda biberon uçları var böyle yamuk gibi ağız kısmı üzerinde de az akışlı yazıyor. Emdikçe geliyor oğlum 4 aylık emme isteği gelince onda veriyorum. 3 4 lira bişey bir dene inşallah sende faydasını görürsün. O uçta alışırsa nukun standardını al
guel2604 EG9 Canim Türkiyede yok bildigim kadariyla ama Almanyada MAM markasi satiliyo, Anne gögsüne en yakin Yalanci Meme diye duydum ... benim oglumda hic tutmadi birde bunu denedim bunu tuttu . Sende dene siparis etme sansin varsa
Bllmn EG9 instagramda bazi hesaplar satiyor bebek malzemelerini yurtdisindan getirip, ben bir iki taneaini takip ediyorum ama o emzik var midir ellerinde yada getirirler mi bi sormak lazim🤔