hilalij benim bebeğimde 38 günlük sezaryen doğum yaptım etraftaki normal doğum baskısından mıdır nedir bilemiyorum sanki sezaryen doğum değilmiş de ameliyatmış gibi bir psikolojiye girdim yetersiz,beceriksiz hissettim 1 gece hastanede kaldık eve geçtik bebekle ilgilenmek hiç içimden gelmedi yaralarımdan dolayı kucağıma alırken çok zorlandım annem yanımdaydı 1 hafta boyunca ne bezini değiştirdim ne de üstünü emzirmek bile istemiyordum göğüs ucu yaralarım yüzünden,eski hayatımı özleyip pişmanlık duyuyordum sonra herkes gitti 20.günde yarı kırk çıkaralım dediler o suyla abdest aldım öyle oluyormuş sonra o lohusalık psikolojisi gitti bende çocuğumu sevip kucağıma almaya başladım batıl bir inanç gibi ama bilmiyorum lohusalığı attım sonrası mı ? Bu miniğin bir mucize olduğunu farkettim onu göğsüme alıp çıplak ten temasında bulundum hem sana hem bebeğe çok iyi geliyor bunları yap kendini kötü hissetme herkes aynı şeyi yaşıyor bunları atlatınca çok güzel bir bağınız olacak,çok iyi bir anne olacağından şüphem yok 🧚♂️