Hayallerhayatolsa Küçükken baba tarafını sevmezdim Büyünce anne tarafı tuhaf gelmeye başladı Evlendim koca tarafı hepsinden kötü sizce 🫷🏻
[silindi] Hayallerhayatolsa kücükken baba tarafimi sevmez anne tarafimi severdim buyuyunce hicbirini sevmemem gerektigini anladim akraba akbabadir net.🤣🤣
Lolik Hayallerhayatolsa of çok zor soru wkdkekkds baba tarafı mıııı koca tarafı mııı Galiba baba tarafı ya kdkdkd koca tarafından bi kaynanamla sıkıntılıyım diğerlerinin hakkını yemek istemem😂
LadyGaddar Hayallerhayatolsa Şiir gibi yazmışsın çok duygulandım 🥲 Neyse öhöö öhöö cvp veriyorum D şıkkı hiçbirini🤩
AlinaEmreHan1 Hayallerhayatolsa Baba tarafımı küçüklüğümden beri sevmiyorum (babamı çok seviyorum ama) Anne tarafımdan hepsini seviyorum 🫶 Koca tarafım da iyi insanlar , Allah var şimdi
GezginPaNDa Hayallerhayatolsa benim hepsi iyi Allaha şükür Anne tarafım biraz garip ama kotu insan değiller, biraz garipler
Meri-Mel Hayallerhayatolsa Koca tarafı bu işin şahı, paşası,zirvesi hatta everesti onun üstüne baba tarafim ne ana tarafım ulaşamaz