mom_bus Ocean microfer demir damlasını kaç damla veriyorsunuz, sizce bebeğinizin uykularına bir etkisi oldu mu (gece daha sık uyanma gibi)
CilekliKedy mom_bus eczacım 0.5 ml vermemi söyledi kilo başına 1 damla az geleceğini söyledi 6 aya kadar öyle kullandım sonra hemşire 0.7 ml çıkmamı söyledi
birannebirogull mom_bus bende bunu kullanıyordum ama doktorumuz o çok bi etki etmiyor 10 damla veriyordum 20 ver bitsin değiş dedi başka damla önerdi
mom_bus Bize doktorumuz kilo başına dört damla vermemizi söyledi. Örneğin 6 kiloysa toplam 24 damla, onu da ikiye bölerek sabah akşam vermemizi söyledi. Çok geldi banada. Neden böyle dedi acaba olduğunu düşünmüyor mu microferin
murek mom_bus evet şuan 7 aylık kanı çok düşük çıkmıştı bu şekilde başladık doktor aynı devam edebilirsiniz dedi zaten genelde kilo başına 1 damla oluyor 7 damlaya denk geliyor bebeğim de 8 kilo
ozdenizzz mom_bus benim ikizlerim var prematüre olduğumuz için biz 2. Aydan beri kullanıyoruz normal de ikisi de farklı karakter bizde bi sıkıntı veya başka herhangi bir şey yaşanmadı. Kilo başına 1 damla benim kızım 7.750 ona 8 dedi mesela diğer kızım 8.300 gram ona 9 damla dedi.
nur9135 mom_bus Uykusuna artı veya eksi etkisi olmadı hiç.Damla sayısına doktor boy kilo endeksine göre bebeğin gelişim hızına ve kan değerlerine göre artırılmalı🌸
TulayGeriDon mom_bus damla değil ml kullandık. Önce 0.5 sonrasında 1 ml. Bizde ise yaramadı. Ve yan etki de olmadı
mom_bus hindilisalam benim doktorumda günde kilo başına 4 damla ver dedi. Banada çok gibi geliyor ama doktorumuzun dediğine göre devam ediyorum. Bebeğim 6.700 gram. Sabah akşam 12 şer damla veriyorum ortalama 2 ml denk geliyor
deniz42mrs mom_bus merhaba bebeğim 4 aylık. Doktor bu demir ilacını önerdi kilox4 damla dedi. Emin olamadım çok gibi geldi acaba ben mi yanlış anladım diye düşündüm ama size de öyle denmiş nasıl versem bilemedim