Nazli7 Benim boyum 1.76 kilom 60’tı evlenmeden önce ve çok dikkat ediylrrım sağlıklı besleniyordum,eşim aşırı abur cubur yiyen ağzı boş durmayan bir adam ilk evlendiğimiz sıralarda bende ona uyup abur cubur ve sürekli yemekler yiyen bir kadına dönüştüm tartıldım 66.5 kiloya çıkmışım devam etsem bu kilo baktım ki artacak dedim ki ne yapıyorum ben.Hemen evlenmeden önceki rutinime döndüm yani kafamdan direk çıkardım o kiloyu görünce çünkü fiziğime kiloma takıntılı bir kadınım ben şok oldum çünkü ömrümde o kiloya çıkmadım ben.Hemen eski düzene döndüm abur cuburu bıraktım ağır yemek yemeği bırakıp tekrardan sağlıklı öğünler hazırladım kendime yine şuan 60kilomda sabit devam ediyorum.Bu süreçte şunu gördüm ki o abur cuburlar inanılmaz kötü kilo yapıyor 🤦🏻♀️ 2yıldır ağzıma abur cubur koymadım düşün artık bende yarattığı o kötü psıkolojiyi.Bence sende hemen bir diyetisyene gidip destek almalısın çünkü boyuna göre kilon çok fazla asıl mevzu kilodan çok o kilonun sana getireceği hastalıklar olur canım. Allah yardımcın olsun.