momofalya Kızıma aldım çokta güzel ama pipetle çekmeyi bilmiyor alıp ısırıyor dişlerini kaşıyor 😅 nasıl öğreteceğim bu sulukla su içmeyi deneyimleyenler yazabilir mi ?
nnoktaa momofalya ben ilk pipetli suluk verdiğim zaman iğrenip ağzına bile almamıştı. Sonra kendi kendine başladı 😅
melikejdkdkd momofalya cam pipetle öğretin önce biz öyle yaptık bardağın icine su koyun pipeti koyup basını parmağınızla kapatın ve suyu oğlunuzun ağzına koyup çekmesini bekleyin o çektikçe siz parmağınızı kaldırın ağzına su gittikçr mantığı çözecek
momofalya melikejdkdkd arkadaşım da öyle önerdi ama dişleri kaşımıyor dişiyle camı falan kırar diye korkuyorum 🥲
sinif07188 melikejdkdkd bu yöntemi bir türlü anlayamadım. Pipetin bardağa gelen ucunu mu parmağımızla kapatacağız? Suyun içine elimizi mi sokacağız.
Mlsyhn Ek gidayla birlik avent alistirma sulugunu aldim hep genzine kaçtı hemen bundan siparis ettim 1 2 gun onune verdim oynarken kendi kesfetti simdi onsuz su icemiyor cok seviyo. Ama bendeki akitiyo arkadaslar😂 sebebini bilen varsa söylesin
melikejdkdkd Mlsyhn kapağın içinde bi yer var hani pipeti takıyorsunuz orayı iyi takmamışsındır ve pipeti ice yukarı çek
senaurass Mlsyhn bende de avent suluk var sürekli öksürük boğulma suluktan kaynaklı mı diye düşünmüştüm ama emin olamamıtşım 🥲
mamacitaa_ momofalya ya ilk aldığım gün de benim bebis de ısırdı hep bir yaşındaydı aldım😂 yavaş yavaş öğrenecek
asli08 Bende aldım bebeğime ama bi türlü içemiyor her yöntemi de denedim kaldırdım sonra oni avent kullanıyoruz dun yine çıkardım veriyorum surekli ama yok öğrencek gibi değil alışır insallah
Mlsyhn melikejdkdkd plastiklede olur uzun ya yarısını kes ilk basta daha rahat ceksin elinle arkasını kapatarak su cekip bardaktan agzina ver emince su geldigini anliyolar YouTube da ilgili videolarida var
melikejdkdkd sinif07188 hayır pipeti suya koyup üstte ağzımıza koyduğumuz yere parmağını koyacaksın zaten duyun pipette kaldığını göreceksin canım
Deletedmom_216 momofalya normal pipetle bi deneyin. Pipeti suya batirin diger ucunu oarmaginizla kapatip suydan cikartin. Bebegin agzina verip cekmesini saglayin bu sekilde ogrenmis olucak benim oglum da ayji boyle ogrendi
bebiskoveannesi momofalya bende böyle bi post açtım sağolsunlar çok tavsiye gelmişti. Ben karşısına geçtim aldım elime suluğu ben içtim beni öyle gördükçe yavaş yavaş alıştı 3-4 gün içinde. İlk başta alışmicak sandım ama şimdi maşallahı var
mrszuzu Su dolu badağa pipeti sokup dışarda kalan kısmını parmağınla kapatıp pipeti çıkartırsan içinde su kalıyo minik minik ver ağzına bebişin öyle öyle alışıyolar