Demlidem Prensesim 25 günlük sürekli ıkınıyor gece gündüz uykuda bile sesler çıkarıyor kıpkırmızı oluyor sizlerde de aynı sorunu yaşayan oldu mu?Normal mi yoksa bir sıkıntı var bilemedim
eezgiciikk Demlidem gazdan dolayı ıkınıyordur. Benim kızımda öyle hala uykusunda ıkınıp sıkınıyor. Gaz damlası kullanabilirsin doktorunuza danışıp. Ben sıcak tutsun diye havluyu ütüleyip karnına sarıyorum sancıları daha hafifledi daha rahat gaz çıkartıyor
Ensarmom Demlidem bizde 33 günlüğüz aynı sürekli bir ıkınma kendini kasma uykuda da aynı masaj yapıyrm rezene içiyrm ne fayda bizmde süt alerjimzde var gbi karın agrısıda oluyr sanırm
kucukelifyade Demlidem ohoo canım 2 buçuk aylık olduk hala ıkınıyo sıkınıyor uykudan uyandırıyor kendini
Sidarrrr Demlidem bizde dün bir aylık olduk ve bebeğim dediğin gibi kendini sıkıp kasıp duruyordu internetten baktım ayak altına masaj yapıyordu adam bende denedim kakasını da yapamıyordu o masajı yaptıktan sonra hem rahatlıyor hem kakasını yapıyor şükür böyle rahatlatabiliyorum oğlumu deneyin derim
Demlidem eezgiciikk gaz damlası kullanıyorum doktorum önerdi ama pek işe yaramıyor havlu kiraz çekirdeği denedim ama kurtulamadı kuzum hala
aksygtt Ensarmom rezeneyi bebekler için önermiyorlar eğer içireceksen haftada 3 gün sadece 1 tatlı kaşığı ver tatlım benimde aynı sorunum var 1 haftadır Bia Gaiga mıydı o gaz damlasını kullanıyordum doktorum da Sap simplex önerdi şimdi ona başlıycam umarım işe yarar ıkınmaktan kıprkırmızı olmaktan cildi kurudu yanakları kabardık oldu hep
Demlidem Ensarmom süt alerjisi olabilir mi diye bende düşünüyorum ama doktoruma danışacağım kontrolümüz yakın süt alerjisi belirtiler neler peki relactaz damla verdi doktor bide
aksygtt aksygtt İsiliği en kısa sürede geçiren bir öneriniz varsa bende onu memnuniyetle dinleyebilirim 🤗
Ensarmom Demlidem Dygavs ablasndada vardı aynı belirtiler var oğlumda. Günde cok kaka yapıyr ve mukuslu kızlar
Masal51 Sidarrrr bzmkide 1 ayi gecti kendi yapamiyor kakasini fitille yaptiryoz cnm fyda edermi acaba ayak masaji
Ngskrsss Benim oglumda da aynu durum.vardi doktir gazdan dedi ve bi süre devam edecegini soyledi, biogia kullanmıştık biz. Bi süre sonra geçiyor.
Masal51 Demlidem ayy cnm 2 ay ne cektim o ikinma yuzunden surekli agliyodu ikinacam diye sabah ediyodu megersem gazdanmıs kakasinida yapamiyo bzmki fitille yaptiriyom o sorun olmuyoda gaz berbat ediyodu caresini buldum 🤣kullanirsan soleyim sanada bitkisel ama kc gundur rahat uyudum bu sayede
Sidarrrr Masal51 Canım bi dene istersen çünkü benim oğlum çok zorlanıyordu denedim yaptı artık öyle masaj yapıyorum. Kakasını yapıyor
Masal51 Demlidem tiryak bitkisel surup cnm super bsey ben 3 gundur rahatladim once sbha kdr ikiniyodu bikmistim artik