onlyy Kızlar hamileyim 14 haftalık dun çenemin altında lenf nodu geldi elime mercimek kdr ve dokununca çok ağrıyor hasta değilim daha önce de çıkmıştı hasta olunca çıkmışlardı şimdi değilim diş eti çekilmem var diş etlerim kip kırmızı ondan olur mu
onlyy onlyy ay korktum açıkçası diğerleri de geçmedi henüz kalıcı olabiliyorlar mı elimle dokununca kayiyolar
HELELEKADIN onlyy sizi asla korkutmak istemem ama söylemezsem içim rahat etmez oğlumda da var ama ensesinde ultrasonla baktılar tehlikeli değilmiş ama hem doktor hem ultrasonla bakan kişi boğaz kısmında olursa bazıları tehlikeli olabiliyor demişti lütfen geç olmadan doktora gidin umarım hiçbirşey yoktur 🤲
amansallagitsin onlyy bnmde cenemin altinda cikmisti dis etim kaniyordu . Doktora gttim dislerden yapar dedi. Birde bogaz enfeksion geciriyorsan bogaz agrisi varsa oda yapar dedi. Sonra ztn gecti. Bi ara tkrr ckti. Sonra gine gecti. Bi kc kere gozukuyor gidiyor 🤣🤣
Kizannesi1823 onlyy Dşlerdende oluyor ama baktırmakta fayda var bendede çıkmıştı korkmuştum doktora gittim muayene edip röntgen çekti ilaç verdi bir haftaya geçti ama ihmal etmeyin mutlaka gözükün ihmal etmeyin çok geçmiş olsun
HELELEKADIN onlyy en iyi sonucu doktor söyler size bana boğaz kısmı demişlerdi detayını bilmiyorum ama