incihanim_ kabak tatlısı sever misiniz kızlar bu şekilde bir gece şeker de bekletiyorum yarın pişiricem inşallah🥰🌸
uuuuuuu incihanim_ çok severim bende geceden şekerde bekletiyorum bide tarçın ve karanfil koyuyorum lezzeti ikiye katlanıyor. Bizim orda birde kirecte yaparlar o da çok güzel olur
alpmila incihanim_ cok seviyorum dolapta da var aslında bende şeker koyup bekleteyim gecen ne güzel beklettim bi gece sonra ocakta unutmuşum yandı yiyemedik :(
forumgurmesi Çok severim, pişirdikten sonra üzerlerine tereyağ sürüp fırına atıyorum karamelize oluyor. Lezzeti ikiye katlanıyor tavsiye ederim :)
alpmila incihanim_ sayenizde şuan bütün forumun canım kabak tatlısı cekiyor sabah zor ederiz hahahabhsb
hepyerdeyizz incihanim_ ben nefis yemek tarifinde şu şekilde gördüm esiminde hoşuna gidiyor şeker attip üstüne sadece fırında pişiriyorum ama ceviriyirum da kurumasın diye . Çok güzel oluyor afiyet olsun
incihanim_ hepyerdeyizz fırın da hiç denemedim bende kurumasından korkuyorum tencere de daha lezzetli oluyor gibi geliyor bana