Deletedmom_968 sekerszkahve teşekkür ederim şuanlık birşey yok riskli saatleri de atlattık midesi de temizlendi her ihtimalle karşı iyiz çok şükür
symstf Deletedmom_968 bazı bebekler hem aşırı meraklı hemde fazla hareketli. Benim oğlumda daha emeklemeye başlamadı ama tırtıl gibi gidiyor hızlı hızlı ve ne görse istisnasız kurcalamak istiyor. Çok geçmiş olsun.
Deletedmom_968 rachelgreen_ sanmam biz babama defalarca kez dedik ama boş ders çıkaracagını da sanmıyorum
Deletedmom_968 hepyerdeyizz ya çok şükür birşey olmamış doktorlar öyle bir anlatıyor ki sanki uyuşturucu içti o kadar korkuyor ki insan
hepyerdeyizz Deletedmom_968 Küstü mu kusuysa ya da yerse kusturunca bişey olmuyor boşver sen abartiyolardir onlar .
Deletedmom_968 mamacitaa_ şuan iyiyiz çok şükür bir şeyi çıkmadı da olmadı da keyfi fe yerinde çok şükür
Kitsu Deletedmom_968 olmuyor sanıyorlarlardi bence. Anne baba bebekliginden beri yaninda sigara içiyordu bebek de kopyalıyordu. Hiç doktora goturmemislerdi. Siz dogru olani yaptınız
Deletedmom_968 rachelgreen_ zaten gurbetten geliyorum senede 2 3 kere gelsem şükrederim doğum hamilelik vs 1.5 senedir gelmiyordum geldim ve olan oldu🤦♀️
accountant Deletedmom_968 çok şükür bir şey olmadı ama tomografi çekildi maalesef çektirmek zorundaydım yüzüstü yerde sesi çıkmadan yatarken aklımdan neler neler geçti tahmin edersiniz ağlayınca oh demiştim sizde sadaka falan verin imkanınız varsa bunlarla gelmiş geçmiş olsun
rachelgreen_ Deletedmom_968 anladım tekrardan geçmiş olsun her an göz önünde bulundurmak gerekiyor gerçekten Allah yardımcımız olsun
459251 Bundan iki üç hafta önce dedesi masanın üstüne kalp ilacını koymuş oğlum kaşla göz arasında yedi nedir bu dedelerin dikkatsizliği bizde hastanede kaldık. Kaç aylık çocuğunuz bu arada ?
aselkussum Deletedmom_968 ah benim kızımda bugün eşimin vestiyerdeki ceketini çekip cebindeki sigara paketini bulmuş çok kısa bı sessizlikten sonra elinde taneciklerini gördüm muhtemelen çok minik bı parca yedi toz kadar çünkü dişinin ucundaydi aldım saniyelik gelişti herşey çok dikkatli olmak lazım gerçekten elleri kolalri heryere yetisiyo artık
Deletedmom_968 hepyerdeyizz kusmadı kusturmadım fa kusması böyle durumlarda daha tehlikeli olabiliyor sigaranın bir dumanı o kadar zararken yemesi pek de abartmıyolar gibi düşündüm ben