babyisleeping Kaç aylık bebeğiniz gece çorapla mı çorapsız mı yatıyor? 8ay21 günlük çorapsız yatırmaya cesaret edemiyorum ayakları üşür diye
3kedili2bebekli babyisleeping çorapsız uyuyorlar 4 aylıktan beri ondan öncede çoraplı değil patikli altla uyutuyordum yada battaniye ortuyordum
Tatlican babyisleeping uyku tulumu ile yatıyor 7 buçuk yaşında bende kendi çoraplarımdan gidiyorum bol olsun diye Sende sıkı giydirme yaşından büyük çorap al
bikahveicelimmi babyisleeping 6 aydan beri çorapsız yatıyor. Ki şöyle söyleyeyim 3 yaşına kadat çocukların waterproof(su geçirmeyen) ayakkabılar giymesi bile önerilmiyor çünkü ayaklarının nefes alması lazım. Yeterli kalınlıkts bir uyku tulumu veya izin veriyorsa örtü kullandığında zaten ayakları açık olsa bile üşümeyecek merak etme
babyisleeping bikahveicelimmi uyku tulumu ile yatırıyorum örtü örtmüyorum yüzüne çeker diye ama ayakları üşür de karnı ağrır falan kafamda senaryo kuruyorum ya
sarikavun babyisleeping 6 aylik hic vorapla uyutmadim. Hatta gun icinde bile corapli zamani cok azdir.
bilmez Yaş farketmeksizin gece uyurken çorap giyilmemeli sağlık açısından çok zararlı ama içiniz rahat etmezse kendi giydiğiniz bol ve sıkı örülmemiş hava alan çorabınız varsa baskı yapmayacağı için işe yarayacaktır 🩵
Tatlican babyisleeping Herkesin evin ısısı bir değil tatlım bizim sabaha karşı 21 derece oluyor ev ayakları soğuk oluyor. Ama mesela evi 25 derece olan var onda tabiki çorap giydirilmez terler çocuk. Birde evi çok sıcak olmasada çorapsız şekilde alıştıranlarda var.
maygirl babyisleeping hayır oda ısısı en düşük 23.5 24 oluyor üşümüyor.zaten doğru değil çorapla yatırmak bu dahada önemli.Kendisi istemiyor zaten rahtsiz oluyor.oda ısısı iyi ve boyle alismasi daha doğru bana göre.cok kucukse giydirin ama normal corap giydirmeyin. saglikli degil.
livanurvealpinannesi61 babyisleeping soğuğa alışan çocuk soğukta hasta olmaz. Karnı ağrımaz. Benim çocuklarım kışın hep çorapsız gezdi çıkarırlardı hep sorun olmadı hiç
miniktursu babyisleeping iyi yapıyorsunuz 2 yaşına geldi halen uyku tulumu ile yatıyor üstünü asla örtmez örttüğümde kafasına çeker kavga eder resmen muhtemelen 4 yaşına kadar uyku tulumu ile yatacak
byrmm babyisleeping maalesef eğer soğuk bir eviniz yoksa çorabsız yatırmalısnız. Çorapla uyumaları zararlı
dilaaaraa babyisleeping 21aylık asla ayağına çorap sokturmaz mecbur giydiremiyorum ama yatarken çorapsız yatması daha iyi olur çorapla uyumak zararlı diye biliyorum