Merveeofs mamacitaa_ yemekle pek aram yok açıkçası ama baya abur cubur tüketirim ona rağmen.. hatta esim bile der nasıl hâlâ almıyorsun diye😬🥲🥲🥲🤗
mamacitaa_ Merveeofs yaaa 😂😂 yiyip almayanlardansin o zaman yoksa abur cubur çok aldırıyor cidden bak 👀 kız kardeşim de senin gibi aynı boydayız onunla da o da 168 ama 50 olamıyor çok zayıf ya aşırı yiyor ben asla onun kadar yemiyorum ama işte ne yapcan djdj
keyfimbilir Merveeofs ay nasl aldın canısı,senelerdir almaya çalışıyorum 45 bile zor görüyorum ne kullandın ne uyguladin naptın 😊
Merveeofs keyfimbilir özel olarak bur seh jullanmadım ama bu sira pharmaton kullanıyorum dinçlik icin o iştahımı artırıyor sanırım yaa
Merveeofs beginnerrmomm kabızlık sorununu çözseniz aslında kullaniyor musunuz onun için bağırsak düzenleyici falan
bossmomm Merveeofs inşallah. Sende olursun istediğin gibi 🧡🧡💞 ya iştahın nasıl?? Bende 50 altındayken kilo almak çok istiyordum ama iştahım yoktu hiç, iki lokmadan fazla yiyemezdim midem bulanırdı. Birde anksiyetem falan vardı iştahım çok kapalıydı
Merveeofs bossmomm ay iştahım hiç yok uste aslında doğru düzgün yesem kilo almaya elverişliyim ama yemek yemeyi hiiiiç sevmiyorum 🥹
bossmomm Merveeofs benimde yoktu ama gerçekten insan yedikçe alıyor. Bazıları yemiyorum alıyorum diyor inanmıyorum
eylulbebesi_ Merveeofs kız Allah benden alsın sana versin o zaman😂 1 yıldır veremiyom aynı kiloda kaldım 😂
Merveeofs eylulbebesi_ hehhh şöyle çabasız olabilse keske ondan al ona ver gibiii ne mutlu olurum ya 😄