hellobeybii tgcyi Badger kullanıyoruz doğduğundan beri çok memnumum. Alerji vs olmadı, içeriği temiz doğal yağlardan ..
tgcyi sarapchanel dalin evet ama unibaby sasirdim deterjani islak mendili o kadar sevilirken sampuaninin onerilmemesi ilginc
tgcyi bidebayilistersenferiya evet sebamed benmde aklima geldi ama cevremde kullanan kimseye denk gelmedim oyle kaldi
tgcyi rachelgreen_ saclari uzatiyor iyi geliyor ve icerik temiz diye aldim ama saclarina herhangi bi faydasi olmadi oglumun, ayrica kokusunuda hic begenmedim her gun dus aldiriyorum ogluma cocuga oh mis kokuyo diyemiyorum😂 kokmuyo ki
tgcyi nilikonunannesi yaa evet benimde icimden gecen o ama cok pahali ben hergun dus aldiriyorum ogluma 1er gun arayla kopukluyorum basa cikamam onunla💁🏻♀️
selimtahamom tgcyi bende yenidoğan köpük şampuanı var ama pek memnun kalmadım değiştiricem bebek olduğu için mi yoksa şampuandan mı bilmiyorum ama sanki kepek gibi şeyler oluyor saçında banyo sonrasında
monica50 tgcyi doğumdan itibaren chicco baby moments kullanıyoruz göz yakmıyor çok güzel kokuyor tavsiye ederim
selimtahamom tgcyi 40 günlük şuan ama sadece banyodan sonra oluyor akşama geçiyor soyuluyor mu anlamadım o yüzden şampuan değiştirip denicem bende
livanurvealpinannesi61 tgcyi Chicco da kimyasal var güzel koksun derseniz parfüm var çoğu marka da . Kokudan ziyade içeriğe bakıyorum ben siz bilirsiniz tâbi
selimtahamom tgcyi yok konak değil eminim kafasında hiç bişey yok banyodan sonra beyaz kepek gibi bişeyler oluyor hele tararsam çoğalıyor, biobayb çok önermişler onu denicem bende
tgcyi selimtahamom taradikca cogaliyorsa konak olabilir aslinda bi takip edin isterseniz yine bana konak gibi geldi cunku, evet bende biobaby alicam cok onerilmis